2777
2789

اره زیاد دیدیم یکی از فامیلامون فوق لیسانس بود (نمیدونم چه رشته ایی) حدود سی و یک سالش بود اومد رفت پزشکی خوند الان تخصص قلب داره میگیره انقدم مطالعه میکنه اصلا تو هیچ مهمونی نیستش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه بیشتر توضیح بدید

من خودم اطلاعات چندانی راجب شخص ندارم

چون تویه یکی از تاپیک ها توی نی نی سایت دیدم که شخصی بالای 30 سال پزشکی میخوند

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
من الان دکتری دارم ولی پزشکی را خیلی دوست دارم هروقت میرم بیمارستان عجیب حس خوبی دارم

خب عالیه براش تلاش کنید 

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔

من یه بار تو سایت کانون یه مصاحبه خوندم از یه زن و شوهر حدودا ۳۵ساله که همین امسال پزشکی قبول شدند.

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)
آسم شون ی دونید شما؟

توی نت سرچ کنید زوج کنگاوری😊

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)

اسی جون واسه ثبت نام مدرسه رقته بودیم مادره که دختره دبیرستانی داشت می گفت پارسال یه چندتا از کتابارو تهیه کردم یه مقدار خوندم پزشکی آزاد قبول شدم ولی شوهرم گفتش این پولش بمونه خرج تحصیل بچه بکنیم می گفت یه حدود بیست سالی هم از دبیرستانش میگذره  (اینو گفتم که قبولیش ممکنه خصوصا برای شما که واقعا اینو میخواین)

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       

ببین تو ۱۰۰ سالت هم باشه برای قبولی پزشکی دیر نیست

ولی برای پزشک شدن بالای ۲۵ یکم دیره 

چون راهش خیلی طولانی و سخته

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک