الزهراریحانه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 770 عنوان وسیله 206 بازدید | 23 پست بچه هامن خیلی بی مراعاتم😓هرچندوقت یبارناخواسته یک چیزموخراب میکنم یه بارتلفن یه بارلیوان،قوری،ملحفه،ظرف نمدونم چرا....😭 تعداد رای : 6 نظرسنجی نگه داری وسایل ۱ 2 33% ۷ 4 66% درزمینه طب سنتی مطالعات زیادی داشتم خوشحال میشم کمک تون کنم نازایی،پلی کیست،ریزش مو.... 1399/12/15 | 08:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الزهراریحانه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 770 چی بایدباشه😁 درزمینه طب سنتی مطالعات زیادی داشتم خوشحال میشم کمک تون کنم نازایی،پلی کیست،ریزش مو....
الزهراریحانه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 770 حواستا جمع کن مراقب باش جمع میکنم گاهی هم بی احتیاطی شماهااینجوری نمیشین؟ درزمینه طب سنتی مطالعات زیادی داشتم خوشحال میشم کمک تون کنم نازایی،پلی کیست،ریزش مو....
mariam00 عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1454 جمع میکنم گاهی هم بی احتیاطی شماهااینجوری نمیشین؟ نه ولی تو خونمون داریم هم ب خودش هم ب بقیه ضرر میزنه اعصاب و روان ادما میریزه بهمباید بیشتر جواستاجمع کنی بی احتیاطی نکنی عجله نکنی مواظب باشی
اتنا۲۲۲۲ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6575 جمع میکنم گاهی هم بی احتیاطی شماهااینجوری نمیشین؟ منم چند روز پیش زدم چرخ گوشتم رو شکستم اونجاش که سیم جمع میکنه اعصابمو خورد کرد فشار دادم شکست تکه ی شکسته شو نگهداشتم با چهسبی بچسبونمش؟؟ لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
اتنا۲۲۲۲ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6575 با چه چسب ؟ لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
الزهراریحانه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 770 شماخیلی محتاط رفتارمیکنی؟ درزمینه طب سنتی مطالعات زیادی داشتم خوشحال میشم کمک تون کنم نازایی،پلی کیست،ریزش مو....
الزهراریحانه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 770 این چند روز قمر در عقرب خیلی مواظب باش شماخیلی مراقبی فکرکنم تاحالاچیزی روخراب نکردی درزمینه طب سنتی مطالعات زیادی داشتم خوشحال میشم کمک تون کنم نازایی،پلی کیست،ریزش مو....
mariam00 عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1454 شماخیلی محتاط رفتارمیکنی؟ بله ولی تو خونمون یکی داربم ک با این کاراش حتی بدتر از اینا هر روزه اعصاب وروانما میریزه بهم
mariam00 عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1454 شماخیلی مراقبی فکرکنم تاحالاچیزی روخراب نکردی فقط باید حواستا جمع کنی همین هیچ کاری سرسری و هول هولی زود نخای تموم کنی یا حتی روی یه کاغذ بنویس و مناطق مختلف خونه بزن ک هر روز ببینی
الزهراریحانه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 770 فقط باید حواستا جمع کنی همین هیچ کاری سرسری و هول هولی زود نخای تموم کنی یا حتی روی یه کاغذ ب ... آره متاسفانه ولی حالاکه قوری ک دوسش داشتم ترک شده😭 درزمینه طب سنتی مطالعات زیادی داشتم خوشحال میشم کمک تون کنم نازایی،پلی کیست،ریزش مو....
الزهراریحانه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 770 منم چند روز پیش زدم چرخ گوشتم رو شکستم اونجاش که سیم جمع میکنه اعصابمو خورد کرد فشار دادم شکست ... من اصلاچرخ گوشت نخریدم ولی غذاسازمم ظرفش ترک شده😏 درزمینه طب سنتی مطالعات زیادی داشتم خوشحال میشم کمک تون کنم نازایی،پلی کیست،ریزش مو....