2777
2789
عنوان

هاله بی بی چک بعد از خشک شدن

1682 بازدید | 19 پست

سلام دوستان 

من ۳۷ سالمه و دوتا بارداری طبیعی داشتم دوتا فرزند داشتم که پسر بزرگم دوسال پیش پر کشید به آسمون ، از اون موقع تو اقدامم حتی دوبار Ivf کردم ولی دکترها گفتند ذخیره تخمدانت کمه و باردار نمیشی . ماه قبل هم یک کیست ۶ سانتی داشتم که با داروی گیاهی آنغوزه برطرف شد . روز دقیق تخمک‌گذاری من یک اسفند بود امروز روز موعد پریودمه ، دیروز ی بی بی چک مدیکور قطره چکان یک گذاشتم ی هاله کمرنگ افتاد و امروز صبح هم مجدد همین اتفاق افتاد هاله خیلی کمرنگه و من خیلی نگرانم . سینه هامم از بعد از تخمک گذاری درد می‌کنه هر روز ورزش میکردم و پودر اینو فولیک و فرتی بیوتیک چند ماهه مرتب میخورم . گرمیجات هم گذاشته بودم کنار . بنظرتون خدا بهم نظر کرده و باردارم ؟  ۹۹/۱۲/۱۴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هاله بی بی چک هیچ‌اعتباری نیست  چند روز دیگه صبر کن باز بی بی بزار

درسته اما من این شاید صدمین بی بی چکی باشه که تو این یک سال و نیم گذاشتم همیشه منفی میشد و ابدا هاله ای دیده نمیشد اینبار عجیبه واقعا امیدوارم خدا ناامیدم نکنه

درسته اما من این شاید صدمین بی بی چکی باشه که تو این یک سال و نیم گذاشتم همیشه منفی میشد و ابدا هاله ...

اره ممکنه باشی 

ولی من هفته پیش بی بی گذاشتم هاله انداخت  فرداش پریود شدم 

ولی خب شما چون دوتا شده که هاله انداخته احتمالش ۹۰ درصده

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

عزیزم روز چندم بی بی شما هاله داشت ؟

من ده روز عقب انداخته بودم ولی هالم خیلی کمرنگ بود بتامم فوق العاده پایین بود

بعدها معلوم شد که لقاح دیر تشکیل شده و تخمک گذاریم عقب افتاده بوده چون سن جنینم دوهفته کوچیک تر از پریوده

من اصلا قصدم بارداری نبود خدا خواسته شد😔😔😔

من ده روز عقب انداخته بودم ولی هالم خیلی کمرنگ بود بتامم فوق العاده پایین بود بعدها معلوم شد که لقا ...

انشاءالله حالا که اتفاق افتاده خدا بهت توان بده عزیزم و سالم و صالح و زیر سایه پدر و مادر باشه ، غمگین نباش دوستم . اگر من میدونستم تو این شرایط قرار میگیرم حتما تا زمان داشتم میگذاشتم بچه های بیشتری داشته باشم . اگر بدونی همسر من چقدر از این وضعیت ناراحته و چقدر گریه می‌کنه و اظهار پشیمانی که چرا دوتا داشتیم که الان اون پسرم تنها بمونه