من ۳۷ سالمه و دوتا بارداری طبیعی داشتم دوتا فرزند داشتم که پسر بزرگم دوسال پیش پر کشید به آسمون ، از اون موقع تو اقدامم حتی دوبار Ivf کردم ولی دکترها گفتند ذخیره تخمدانت کمه و باردار نمیشی . ماه قبل هم یک کیست ۶ سانتی داشتم که با داروی گیاهی آنغوزه برطرف شد . روز دقیق تخمکگذاری من یک اسفند بود امروز روز موعد پریودمه ، دیروز ی بی بی چک مدیکور قطره چکان یک گذاشتم ی هاله کمرنگ افتاد و امروز صبح هم مجدد همین اتفاق افتاد هاله خیلی کمرنگه و من خیلی نگرانم . سینه هامم از بعد از تخمک گذاری درد میکنه هر روز ورزش میکردم و پودر اینو فولیک و فرتی بیوتیک چند ماهه مرتب میخورم . گرمیجات هم گذاشته بودم کنار . بنظرتون خدا بهم نظر کرده و باردارم ؟ ۹۹/۱۲/۱۴
به هاله بی بی چک هیچاعتباری نیست چند روز دیگه صبر کن باز بی بی بزار
درسته اما من این شاید صدمین بی بی چکی باشه که تو این یک سال و نیم گذاشتم همیشه منفی میشد و ابدا هاله ای دیده نمیشد اینبار عجیبه واقعا امیدوارم خدا ناامیدم نکنه
من ده روز عقب انداخته بودم ولی هالم خیلی کمرنگ بود بتامم فوق العاده پایین بود بعدها معلوم شد که لقا ...
انشاءالله حالا که اتفاق افتاده خدا بهت توان بده عزیزم و سالم و صالح و زیر سایه پدر و مادر باشه ، غمگین نباش دوستم . اگر من میدونستم تو این شرایط قرار میگیرم حتما تا زمان داشتم میگذاشتم بچه های بیشتری داشته باشم . اگر بدونی همسر من چقدر از این وضعیت ناراحته و چقدر گریه میکنه و اظهار پشیمانی که چرا دوتا داشتیم که الان اون پسرم تنها بمونه