2777
2789
عنوان

متاهلا سوال

270 بازدید | 25 پست

یه پسری میگفت من بخوام ازدواج کنم اولش ظاهرش واسم اهمیت داره ولی بعدش اخلاق و رفتارشه ک اهمیت داره و تو خلوت به رفتارش فکر میکنم 

حالا خانوما شوهرای شما بعد ازدواج یه سال بعد اینا به اخلاق اهمیت میدن یا ظاهرم همچنان مهمه واسشون 

دوبار تاپیک زدم چون تو اون تاپیک منظورم نگفتم ک نگرش مردا منظورمه ک بعدش چه طوری میشن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ظاهر برای هر دو طرف مهمه .اگه نپسندن بعدا اذیت میشن ...

بعدش میرن سراغ اخلاق ...

همسر من چهره م را دیده بود از دور ولی نظرش جلب نشده بود ...تا باهام حرف زد به نظرش زیباترین زن اومدم (خودش میگه)

لبخند ، مدل حرف زدن و چهره با همدیگه میشه ظاهر 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

ظاهر خب اول پسندیده میشه و انتظار داره همون ظاهرو حفظ کنی دیگه

البته در حد منطقی و معقول

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤
همونی ک میگ ظاهر بزار برع تو زندگی  مشخص میش ک اخلاق گذینع چندمشع

اخه یه واقعیت انکار نکردنیه مردا عاشق ظاهر میشن هرچند تلخ   کلا به جز پدرو مادر هیچکی ادم واسه خودش نمیخواد که اونارم خدا این محبت تو دلشون گذاشته و فقط خداست که مارو میپذیره تحت هر شرایطی 

اخه یه واقعیت انکار نکردنیه مردا عاشق ظاهر میشن هرچند تلخ   کلا به جز پدرو مادر هیچکی ادم واسه ...

هر چقدم مهم باش باز عادی میش اخلاق نداشتع باشو خوشگل خود شما تحمل میکنی؟

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

هر دوتاش خيليييي مهمه 

اينكه قيافه و تيپ مهم نيست حرف اشتباهي هست

چون خيلي تو رابطه جنسي تاثير داره و هم تو اجتماع 

من خيلي ها ديدم كه واقعا از نظر قيافه و تيپ به هم نميخورند و بد از مدتي مشكلدار شدن 

اما در كنارش بايد اخلاق و رفتار درستي هم داشته باشه