2777
2789
عنوان

خیلی سخته خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 65 پست
والا من ده دیقه تو تاپیکش بودم اعصابم خورد شد نتونستم تحملش کنم....نمیدونم بخدا اطلاعاتی ندارم

من نزدیک به چهار ساله باهمین مشکل همسرم دارم باهاش زندگی میکنم....ارزو به دل موندم یبار حرفمو تو بحث بفهمه...اتقد مو سفید کردم که خدا میدونه...نمبدونم چیکار کنم

میشه لطفا یه صلوات واسه زندگیم بفرستین؟ خانواده همسرم دارن زندگیمو ازهم میپاشن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مشکل کم شنواییه که خیلی چیز عادییه مثل خیلی از مردم که بینایی شون مشکل داره ...خیلی از بچه هایی که کم شنوا هستن با سمعک خیلی خوب میشنون و خیلی هاشون تو بهترین دانشگاه ها و بهترین رشته ها درس میخونن و خیلی هم موفق ان 

من نزدیک به چهار ساله باهمین مشکل همسرم دارم باهاش زندگی میکنم....ارزو به دل موندم یبار حرفمو تو بحث ...

ببخشید علت اینکه میگین توی درک موضوع مشکل دارن چیه؟

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم
پسردایی منم همش دنبال حرفه  چون مامانش دنبال حرفه و هرچی میگی بد برداشت میکنه و جواب میده  ...

اره عزیزم....ببین اصلا حرف حرف خودشه....تو هرچیم واسش توضیح بدی...حتی یه مسئله ساده رو قبول نمیکنه و حرف خودشو میزنه...تهشم طلبکاره ازت و دعوا و...نه اینکه بخواد حرف خودش باشه ها چون نمیفهمه چی میگی حقو بهت نمیده و حرف خودشو که فکر میکنه درسته رو میگه...

میشه لطفا یه صلوات واسه زندگیم بفرستین؟ خانواده همسرم دارن زندگیمو ازهم میپاشن...
همسرتون دوست نداره درک کنه یا کلا درک نمیکنه  ...تحصیلاتشون چیه

نه درک نمیکنه...متاسفانه زیر سیکل..

تو شوهرتون باهم دوست بودین؟

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉
الهی بگردم عزیزم خدا بهت صبر بده واقعا سخته

قربونت برم...خواهر سرسام گرفتم...دعاکن یه معجزه ای بشه درست شه