2777
2789

مثل شهاب حسینی و

همین طور کسانی که تا تو تلویزیون اند پول پارو می کنند و وقتی می آند بیرون و تا ازشون انتقاد می شه یا ممنوع الکار می شند فحششپ می دند به صدا و سیما.

مثل محسن طنابنده و امیر مهدی ژوله و رضا رشیدپور و...

این کاربری برای دو خواهر است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هم یه کار پردرامد داشته باشید و ازتون بگیرن ناراحت میشید. طبیعیه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

هنرمنده الگوی ما که نیست مثل همه قشرها ممکنه اشتباه کنه اگه ما انقدر احمق باشیم که امثال شهاب حسینی ...

قطعا الگو نیستند. می گم نظرتون درباره ی دوگانگی رفتارشون چیه؟!

یک روز حزب الهی و موافق و در خفا طرفدار اون ور.

هنرمندها هم جزو آدما هستن میدونستی ؟؟؟

یعنی مثل هر آدم دیگه میتونن درباره 

کارشون تصمیم بگیرن 

میتونن با یه جایی همکاری نکنن 

میتونن مجددا با همون نهاد همکاری کنن

میتونن عین همه مردم تو رای دادن اشتباه کنن

میتونن برن واکسن بزنن چون دوست ندارن بمیرن 

کدوم هنرمند گفته من الگو هستم ؟؟؟,

برید همون رو قضاوت کنید 

قطعا الگو نیستند. می گم نظرتون درباره ی دوگانگی رفتارشون چیه؟! یک روز حزب الهی و موافق و در خفا طرف ...

میگم که مثل بقیه قشرا ما وکیل دو رو داریم،دکتر دو رو داریم و.... ایناهم همینن

هنرمندها هم جزو آدما هستن میدونستی ؟؟؟ یعنی مثل هر آدم دیگه میتونن درباره  کارشون تصمیم بگیرن ...

لعنت به این لغت قضاوت که هرجای اشتباهی به کارش می بریم.

مشکل اینه که اعتراف به اشتباه نمی کنند. 

گاه تا آخر پای اون حرف و حرکت متضاد می ایستند. 

خب یک کلام بگو اون موقع فکر می کردم فلان نگاه یا خط مشی درست بوده و الان فهمیده م اشتباهه! 

نه اینکه دفاع کنی از چیزی که بعدها فهمیدی غلطه.

هنرمندها هم جزو آدما هستن میدونستی ؟؟؟ یعنی مثل هر آدم دیگه میتونن درباره  کارشون تصمیم بگیرن ...

یک سر به آخرین پست های سایت کافه سینما بزن.

خوب و مستند افشاگری می کنه.

لعنت به این لغت قضاوت که هرجای اشتباهی به کارش می بریم. مشکل اینه که اعتراف به اشتباه نمی ...

البته من بار ها دیدم کسایی که رای دادن گفتن اشتباه کردیم 

و یا همکاری آقای ژوله با صدا و سیما که خودشون گفتن یه مدت یه سری مشکلاتی با این نهاد داشتم که خودم هم مقصر بودم اما الان دوباره تصمیم به همکاری گرفتم 

اما مگه وظیفه دارن که پیش شما اعتراف کنن ؟؟ 

شما هر اشتباهی بکنی میری جار میزنی ؟؟

یک سر به آخرین پست های سایت کافه سینما بزن. خوب و مستند افشاگری می کنه.

من عادت ندارم خط مشی فکریم رو بدم دست یه پیج !!

خودم انسانم عقل دارم و به طبع میتونم احیا کنم و بفهمم 🙂

من عادت ندارم خط مشی فکریم رو بدم دست یه پیج !! خودم انسانم عقل دارم و به طبع میتونم احیا کنم و بفه ...

شما پرت تشریف دارید.

اطلاعاتت رو زیاد کن به جای اینکه به چهارتا خبر الکی بچسبی.

خداحافظ