2777
2789
عنوان

دخالت خواهر

101 بازدید | 8 پست

سلام.من ۲۳سالمه چندماهه عقد کردم.خانواده شوهرم زیاد نتونستن واسم طلا بخرن.خواهرام همش بهم میگن.که چرا برات النگو نمیخرن

چرا فلان کارو نمیکنن

منم شدیدا اعصابم خورد میشه

تابه حال دوبار با همسرم دعوام شده اونم دقیقا بعد از صحبتای خواهرامه.توروخدا کمکم کنید

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

چرا حرف خواهرات روت تاثیر میزاره... بشین خودت فکر کن چیا از زندگیت میخوای؟ خب شاید نداره که برات نکرده

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....
همش زمان خودشونو میگن.ده سال پیش اون یکی ۱۸سال پیش ازدواج کرده.

خب اون موقع ارزون بود

پونزده سال پیش واسه جاری من طلا زدن کل فامیل

ولی دوران من نه

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....

حالا اگه طلا نباشه خوشبخت نمیشید 

تو بگو اخلاقش خوب باشه طلا نخره مهم نیست 

بعدم ارزش زن ک با این چیزا حتما بالا نمیره 

بخدا منم یبار سر این با شوهرم دعوا کردم برام خرید ولی مث چی پشیمونم 

تو زندگی هیچی اندازه اخلاق خوشبختی نمیاره پولم باید باشه جوری ک محتاج کسی نشی و گلیم خودتو از اب بیرون بکشی وگرنه هیچکسی بدون طلا بدبخت نشده ک تو بشی 

من خودم سرویس طلا نخریدم خودمم پیشنهاد دادم ک نخرن 

زیادم برام طلا نیاوردن 

بیشتر بفکر شوهرم بودم دیدم اگه الان سخت بگیرم سختیشو خودم میکشم 

چون اگه داشت میخرید اگرم نداره مجبور قسطی یا چکی بیاره بعد خودم باید قناعت کنم تا اون پول جور بشه پس در این صورت اون طلا اصلا ارزش نداره 

و این آرامشو و عشق بینمونو با یه عالمه طلا هم عوض نخواهم کرد 

بهتر یکمم بفکر اون پسرای بیچاره باشیم 

نباید انقدر پر توقع بود ک بعضی از جوونا از ازدواج بترسن 

و بنظرم باید این رسم طلا خریدنو جمع کنن اونم تو این وضع گرونی واقعا سخته 

اگه شوهرت خوبه بچسب سر این چیزام بحث نکن 

با طلا ارزشت بالا نمیره بدون اونم پایین نمیاد خیالت تخت

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌