2777
2789
عنوان

خییییییلی میترسم

359 بازدید | 19 پست

خوابیده بودم یهو صدا از اشپز خونه اومد چی بوده ینی؟😖😖😖

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توجه نکن بش

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا

نترش عزیزم من پیشتم بگیر بخواب ناز مامان

💕هربژی کورد💕 درپس هر قضاوت ما یک نفر می جوشد  یک نفرمی سوزد  ویک نفر می میرد   قبل از آنکه زبانت آلوده ی کشتن کسی شود  حرفهای خامت را بگذار خوب بپزند...!   کاربرساله ۹۵هستم خودمم نمی دونم چطور اومدم اینجارو پیداکردم مثل چراغ جادویی یه هو اومدم تو تاچشم بازکردم اوه چندسال گذشته ومن معتاد شدم 😁
نترش عزیزم من پیشتم بگیر بخواب ناز مامان

لالایی ام براش بخون

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا

لالا لالا دخترکم خاببده خواب بدی رو دیده

دخترک گلبرکم بخاب جانکم😂😂😂😅

یک💖دووو👝سعععععع🎈🎈🎈حالااع...😸😸😸😸😸 الماسی چقده گشنگع  ازهمه رنگع😝😝😝 رنگ امضام چرا عوض نمیشع😑😑😁اهای همه گلا میدونن😚😚 من نیام سایتشون خلوته😚😚😚😘😂😂😂😂مو فرفری😍😍چال لپ دارم ی دنیا  اهااای چاپلوس مدرسه😒بیا ....یادم بده چجوری دل معلمارو میبردین😒😒😒😒😒
جن بود میخاد بیاد بخورتت ترسو نباس این همه سال هیجیت نشد بازم هیجیت نمیسه برو‌اشپزخونه تو تاریکی‌قد ...

وا چرا دختر مردم رومی ترسونی😂

💕هربژی کورد💕 درپس هر قضاوت ما یک نفر می جوشد  یک نفرمی سوزد  ویک نفر می میرد   قبل از آنکه زبانت آلوده ی کشتن کسی شود  حرفهای خامت را بگذار خوب بپزند...!   کاربرساله ۹۵هستم خودمم نمی دونم چطور اومدم اینجارو پیداکردم مثل چراغ جادویی یه هو اومدم تو تاچشم بازکردم اوه چندسال گذشته ومن معتاد شدم 😁
وا چرا دختر مردم رومی ترسونی😂

ادمای ترسو باید بترسن حقشونه تا یاد بگیرن ترسو نباشن اگرم نمیتونن وس حقشونه با ترس بخابن دلت نسوزه

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

قابلمه ها بودن داشتن میگفتن قراره کی فردا بره برا پخت غذا، دعواشون شد زدن تو سر هم😐

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
ادمای ترسو باید بترسن حقشونه تا یاد بگیرن ترسو نباشن اگرم نمیتونن وس حقشونه با ترس بخابن دلت نسوزه

وای نگو ترس واضطراب خعیلی بده 

من از ترس واضطراب شدید پانیک گرفتم ۲سال ونیمه دارم تحمل میکنم واقعا دیوانه کنندس

فکرتو خراب نکن همه اینا توهمی بیش نیس و اینا زاده ی فکرتن مطمئن باش وجود ندارن وجود داشته باشن هم بدون اذن خدا نمیان و هیچ وقت اجازه ندارن یک انسان رو ببینن نگران نباش فقط فقط یک توهمه همین

خونه كه ساكت باشه وسايل به خاطر تغيير دما دچار انبساط و انقلاض ميشن و اين صداها رو ميدن و به خاطر ساكتي خونه اين صداها راحت تر به گوش ميرسه اين انبساط و انقباض در شب طبيعيه عزيزم نترس اينم دليل علميش