2777
2789
عنوان

دختر چش قشنگ

317 بازدید | 16 پست

امروز تو یه مغازه بودیم یه دختره با مامانش اومد فک کنم حدود۱۳...۱۴ سالش بود

فروشنده یه پسر جوون بود گفت واااااای چه چشایی چشات خیلیییی جذابه خیلی خاصه اسمت چیه

دوس داشتم ماسکشو بکشه پایین بقیشو میدیدم چه شکلیه😂😂😂ولی خدایی چشاش خیلی عجیب بود تو عمرم ندیده بودم😐چش قشنگا بیان اعلام حضور کنن

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشام مشکیه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

چ شکلی، بود مگه؟ 

چشمام قهوه ایه شاید ساده باشه ولی من خیلی دوسشون دارم

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا
چجوری بودن چشماش مگه؟ 

باور نمیکنی

دورش طوسی بود بعدش عسلی بعدش زرد مژه های پرپشت میدونم اصلا خوب توصیف نکردم واقعا خوشگل بود خدا حفظش کنه

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈