2777
2789
عنوان

کربلا

116 بازدید | 19 پست

شبکه سه برنامه مخاطب خاص اگه دوست داشتید ببینید

ان شاالله امام حسین(ع) بطلبه بریم زیارت

التماس دعا دارم ازتون تونستید صلوات بفرستید برام

ان شاالله حاجت روا بشید

دلم شکست😢😢😢

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         

دلم واسه کربلا پر میزنه

یعنی میشه دوباره قسمتمون شه😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

کربلا کربلا کربلا  الهم الرزقنا

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         
دلم واسه کربلا پر میزنه یعنی میشه دوباره قسمتمون شه😔

💔بیچاره اون که حرم رو ندید

بیچاره تر اون که دید کربلاتو

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️
دلم واسه کربلا پر میزنه یعنی میشه دوباره قسمتمون شه😔

من دلم بقیعم میخواد خییییلی از بچگی😢😭

من دلم بقیعم میخواد خییییلی از بچگی😢😭

امیدوارم قسمت همه ی آرزومندا بشه🤲

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
💔بیچاره اون که حرم رو ندید بیچاره تر اون که دید کربلاتو

اقااااای من اربااااااب من الهم الجعل محیای محیای من😭😭😭

ان شاالله میشه التماس دعا

حاجت رواشی عزیزم💝

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز