2777
2789
عنوان

عشق غلط

226 بازدید | 19 پست

سلام دوستان

من تو محل کارم شوخی میکنم ولی در عین حال سرسنگینم و آدم جلفی نیستم و همیشه رسمی لباس می پوشم و رئیسم که تقریبا دو برابر من سن داره، متاهله و دوتا بچه داره همش سعی داشت منو با کاراش به خودش علاقمند کنه. من با اینکه گاهی اوقات باهاش شوخی میکنم ولی تو کار کاملا جدی ام و متاسفانه چند وقته تمام فکرم درگیرشه و نمیتونم از فکرش بیام بیرون و همش پروفایلشو آخرین بازدیدشو چک میکنم. من آدم معتقدی هم هستم و اصلا حتی نمی ذارم دستمون بهم بخوره و همیشه با فاصله کنارش می ایستم ولی با حرفاش همش بهم میفهمونه دوست داره رابطه داشته باشه باهام، از طرفی هم اصلا دوست ندارم موقعیت کاریمو از دست بدم منم به شوخی و گاهی کاملا جدی بهش میفهمونم که اصلا فکرشم نکنه که بخواد بامن رابطه داشته باشه. خیلی ذهنم درگیرشه لطفا راهنماییم کنید چکار کنم؟

خدایا دوستت دارم💗❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگر ریست دیدش نسبت به شما رابطه ریس و کارمند نیست بسیار بسیار برای شما و زندگیتون میتونه سمی باشه.چون ایشون با اینکه ریس شرکت ولی زن داره و بچه و شما سنتون کم و آیندتون‌ براتون بشدت مهم، اینکه داره یکاری میکنه شمارو بکشونه سمت خودش و تا حدودی هم وارد ذهنتون شده دست شما نیست و مشخص اگه به فردی اینچنین ابراز علاقه بشه قطعا در طول روز ذهنش ذرگیرش میشه.ولی شما آیندتون چیه هدفتون چیه زندگی رو چقذ دوس داری ؟ چقدر به خودت اعتماد داری ؟ اینا مهم اگه شما یکروز بشینید و فکر کنید یکروز که آرامش دارید ببینید خب اگه بهش محل گزاشتید وازتون رابطه خاست چی اگه بیشتر پیش رفتی و درخواست ازدواج داد چی یا اونروی سکه اگه من از این شرکت برم و دیگه جلو چشم نباشه برم پی سرنوشتم چی؟ وجدانتون در کدوم حالت آروم؟ پنج سال دیگه اگه چجوری باشی به خودت افتخار میکنی، سرت بالا میگیری و ...عزیزم از انسان فقط یک نام میمونه و تمام چه بسیار که پست و مقام و داشتن و رفتن و اسمی ازشون نموند چه افرادی که ساده بودند و ساده میزیستن و نامشون بلند آوازه شد.خدا خدا خدا در نظر بگیر دنیا محضر خداست و بعد کاری کن که رضای خدا توش باشه.ان شالله که مشکلتون حل میشه.

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱