2789
عنوان

۸ساعت

91 بازدید | 12 پست

وای خدا من خیلی عذاب وجدان میگیرم توروز هرکاری کنم ها بیشتر از۸ساعت نمیتونم مطالعه مفید داشته باشم بیشترازاون کلافه میشم باتوجه به اینکه فقط چندماه مونده به کنکور

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اصلا نگران نباش

با ۸ ساعت مطالعه مفید میتونی درصداتو بالا ببری

بیشتر از اون دیگه خیلی فایده نداره و بدتر خسته میشی

مگر اینکه یه نفر توانایی جسمی و روحیش بالا باشه خسته نشه

بیشتر از ۳ ماه هم وقت داری...بر فرض اگر حداقل ۳ ماه درس بخونی میشه ۷۲۰ ساااعت...خیلیه‌..اگر مفید و درست و برنامه ریزی شده باشه خیلی خوبه همین تایم

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
خوشبحالت

عزیزم فقط با برنامه ریزی

من دادم مشاورم برام برنامه ریزی کرده خیلی خوبع همه کارام رو روال پیش میره

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی
چشم گلم.درس میگید کاملا انگیزه گرفتم

خدا رو شکر😊❤

ولی یه چیزی از من بهت نصیحت تو تلاشتو بکن ولی اگر نتیجه دقیقا همون چیزی نشد که میخواستی اصلا نا امید نشو و فکر نکن حتما بد شده.

من خودم پارسال کنکوری بودم...متاسفانه یا خوشبختانه اون چیزی نشد که میخواستم...ولی الان اون رشته ای که قبول شدمو دارم میخونم واقعا میفهمم چقدر برام بهتره که این رشته رو بخونم و حتی اگر بخوام ارشد اون رشته ای که قبلا میخواستمو بخونم اگر لیسانسمو با رشته فعلیم بگیرم خیلی بهتره

در کل ان شالله هر چیزی که دوست داری بهش برسی عزیزم❤

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
اگه اشکال نداره میشه بگید چی قبول شدین؟

من هم کنکور تجربی دادم هم زبان

تجربی شهرستان قبول میشدم رشته ای که میخواستم ولی خانواده گفتم فقط تهران

زبان هم رشته ای که میخواستم تهران قبول شدم(اموزش زبان انگلیسی)و همونو رفتم

الان خیلی راضیم از انتخابم..ولی احتمال زیاد برای ارشد همون رشته ای که قبلش میخواستمو ادامه میدم که یه رشته مشترک بین انسانی و تجربیه

من به شخصه از رشته های پزشکی و دندون و دارو متنفر بودم بر خلاف همه تجربیا😅تو انتخاب رشتم حتی یه دونه هم از اینا انتخاب نکردم

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
زیاد درس می خوندید؟میانگین چندساعت

من معمولی میخوندم...میانگین بخوام بگم حدودا ۵ ساعت...البته اون موقع مدارس باز بود بقیه هم ماکسیموم ۳ ساعت بیشتر میتونستن بخونن اگه خودشونو خفه میکردن😅 به جز روزای تعطیل البته

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍