2777
2789
عنوان

😂😂😂😂 به شوهرم گفتم

399 بازدید | 26 پست

تو داری الان میری سرکار من تا فردا نمیبینمت خیلی دلم برات تنگ میشه میگه دروغ نگو صد سالم نبینی منو برات مهم نیست حالا دیگه برای ی شب دلتنگ من میشی😂😂😂😂😂😂حالا ی بار اومدم احساسی رفتار کنماااااااا

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩

😅😂❤

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

چ ضد حال😅

من اگ شوهرم همچی کنه تا ی قرن باهاش قهر میکنم نمیزارم بیاد تو خونه اگه بخوادم بهم دس بزنه جیغ میکشم😅😅😅

لطفا اگه عقاید مذهبی سیاسیتون شبیه من نیست ریپلایم نکنید. اگه هم من ریپلایتون کردم جواب ندین ، تو تاپیکام هم نیاید منم سعی میکنم اسماتون یادم بمونه و تو تاپیکاتون نیام.با تشکر

چ ضد حال😅 من اگ شوهرم همچی کنه تا ی قرن باهاش قهر میکنم نمیزارم بیاد تو خونه اگه بخوادم بهم دس بزن ...

تو متاهلی!!؟

مردم چ عجیب شدن                                                                      من فقط ی مداد سیاه بودم ک میخواست گل قرمز بکشه                                                             احترام زیاد توهمش از شیشه بیشتره:)🖖
چ ضد حال😅 من اگ شوهرم همچی کنه تا ی قرن باهاش قهر میکنم نمیزارم بیاد تو خونه اگه بخوادم بهم دس بزن ...

اصن اون لحظه خودم هم خندم گرفت،😂😂😂😂 بیچاره حق داشت برای اولین بار بهش اینجوری گفتم

تو متاهلی!!؟

نه😂

شوهر آیندمو گفتم😅😅

لطفا اگه عقاید مذهبی سیاسیتون شبیه من نیست ریپلایم نکنید. اگه هم من ریپلایتون کردم جواب ندین ، تو تاپیکام هم نیاید منم سعی میکنم اسماتون یادم بمونه و تو تاپیکاتون نیام.با تشکر

بیچاره از بس محبت ندیدع ازت باور نمیکنه سرد نباش دختر 

ای بابا خواهر من اینقدر پوست کلفت هستم ک تا الان زنده ام باید تا الان صد بار مرده بودم با این خانواده ای ک شوهرم داره دیگه حالا سرد بودن ب کنار

اصن اون لحظه خودم هم خندم گرفت،😂😂😂😂 بیچاره حق داشت برای اولین بار بهش اینجوری گفتم

نگف بزن تو گوشم ببینم بیدارم یا نه؟😁😅😂

نه😂 شوهر آیندمو گفتم😅😅

ار میدونسم

ی جوری گفتی تعجب کردم

مردم چ عجیب شدن                                                                      من فقط ی مداد سیاه بودم ک میخواست گل قرمز بکشه                                                             احترام زیاد توهمش از شیشه بیشتره:)🖖
ار میدونسم ی جوری گفتی تعجب کردم

چقد آشنایی از کجا میدونسی؟  

چقد آشنایی از کجا میدونسی؟    

یکی از فامیلات ببین کیم

یکی از فامیلات ببین کیم

صغرا تویی؟🤔