2777
2789
عنوان

چه جوری خواستگار خوب جذب کنم؟

548 بازدید | 43 پست

من 28 سالمه..تاحالا خواستگار نداشتم واقعیتش..دو سه بار میخواستن بیان من قبول نکردم.خودم 3 ساله شاغلم ولی خوب کسی تا حالا حرفی از خواستگاری نزده.منم یه مشکل ژنتیکی دارم ظاهرم و رفتارام سالم سالمه ولی خوب مشکل ژنتیکی دارم..میترسم بگم بزارن برن..ازدواج مهم نیست ولی خوب دوست دارم یه ادم درست درمون بیاد تو زندگیم حداقل 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نماز جعفرطیار بخون بسیار مجرب

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

تو یه مشکل ژنتیکی داری من صدتا...غصه نخور به وقتش میشه انشالله

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃

حتما باید مشکل ژنتیکیت رو بگی، حتما حتما

ولی کلا باید عاشق خودت باشی، اعتماد بنفس داشته باشی و مهمتر از همه به فکر جذب مردا و پسرا نباشی، چون همین تفکرت بصورت ناخوداگاع فرکانس دافعا ایجاد می کنه، و اینکه مطمئن شو سحر نداری

خوب اگر فکر میکنی نمیدونی تو تاپیک چرا پست میزاری؟!

زیرا وقتی ک تاپیک میزنی ینی از تمام اعضای سایت سوال پرسیدی و من ب عنوان یکی از اعضای سایت میام ببینم راجب چیه و بعد از اونجا ک از کنار هر سوالی مزخرفی ک رد میشم حداقل ی خط تیره میزارم جلوش،یک خط قهوه ای گذاشتم تو تاپیک!

(:
نباید طرف بدونه یعنی؟وقتی بچه دار نمیشم 

تخمک از خانم دیگه ای باید بگیرین،بایدم به طرفتون بگین ولی وقتی ادم موفقی هستی و شاغلی،توی اجتماع هم هستی کیس های خوب برات پیش میاد حتما

چرا نذاشتی اون چند تا مورد بیان جلو؟