2777
2789

اقا یکی به من یاد بده میخوان بزارم 

|• خداوندا شکرت که تو پروردگار منی  •| | عشق من ، بخاطر نعمت وجودت توی زندگیم خیلی از صنم سپاسگزارم که بعد از کل سختی هایی که دیدم ، مارو بهم نشون داد ، به امید اون روز که مشکلاتمون حل شن | |• میشه برام یک صلوات بفرستید ؟ ممنونم 😊 •|

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

https://uupload.ir/

خاااک ب سرمممم 😂😂😂

|• خداوندا شکرت که تو پروردگار منی  •| | عشق من ، بخاطر نعمت وجودت توی زندگیم خیلی از صنم سپاسگزارم که بعد از کل سختی هایی که دیدم ، مارو بهم نشون داد ، به امید اون روز که مشکلاتمون حل شن | |• میشه برام یک صلوات بفرستید ؟ ممنونم 😊 •|
چجوری باید اپلود کنم ، من اولین بار میخوام عکس بزارم ،زدم روی تصویر پایینی که بیاد 

خب اینو از اول بگو دختر جان 😐🥴

باید بری سایت اپلود عکس اونجا عکستو اپلود کنی لینکش رو کپی کنی بیاری اینجا بزاری لینک رو

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
همینجا بزار اگه راس میگی 

باشه اوکی میزارم اینجا که خلوصن ب بعضیا ثابت شه

کیا دارن نون خ میبینن؟؟

عاشق عروسیشونم .. .فقط قیافه علی صادقی با لباس کوردی😂🤚

عالیه

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
کیا دارن نون خ میبینن؟؟ عاشق عروسیشونم .. .فقط قیافه علی صادقی با لباس کوردی😂🤚 عالیه

تکراریه؟! 

یا سری جدید؟! 

خدایا شکرت.... من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....

@1melik     کدومش خودتی؟؟🤔😍

سمت چپی 

سمت چپی 

لطف دااررری 😍

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

مشاوره

__abra__ | 22 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز