2777
2789
عنوان

کار درست چیه

73 بازدید | 13 پست

من دلم میخواد درس بخونم و از ایران برم ولی این و به کسی نمی گم چون اگر نشه خیلی ضایع میشم 

یه خواستگار خوب دارم خانوادم اصرار دارن که شوهر کنم من فقط میگم من نمیخوام هیچوقت شوهر کنم آخه اصلا از پسره خوشم نمیاد 

ولی با خودم میگم نکنه من به جایگاه اجتماعی دل خواهم نرسم بعد شوهرم نکنم بشم مسخره بقیه از طرفی اصلا از پسره و هر خواستگاری که برام میاد خوشم نمیاد 

به نظرتون رویاهام و دنبال کنم یا شوهر کنم و یه عمر حسرت بکشم فقط به خاطر حرف مردم

هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما دنبال رویاهات و هدف هات برو و به هیچ چیز دیگه اصلا اهمیت نده، کتاب قورباغه رو قورت بده ، خودت باش دختر ، شرمنده نباش دختر، خودت رو به فنا نده رو حتما بخون کمکت میکنن

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.

اگه تواناییش داری حتما تلاش کن و برو!!  یه عمر تو خونه شوهر با سر و کله زدن با حرف مادر شوهر و خواهرشوهر موهات سفید نکن!!!  اونم شوهری که دلت باهاش نیست!!!  هر روز که موهای سفیدت می بینی کلی افسردگی میاد سراغت!!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
حتما دنبال رویاهات و هدف هات برو و به هیچ چیز دیگه اصلا اهمیت نده، کتاب قورباغه رو قورت بده ، خودت ب ...

ای کاش مامانم اینا رو میفهمید همش با حرفاش عذابم میده

منم دوست داشتم مهاجرت کنم ولی تازگی ها به این نتیجه رسیدم که خوشبختی و حال خوبم کنار خانوادم هست و مخصوصا مادرم رو خیلی دوست دارم و تا عمر دارم دوست دارم که کنارش باشم و بهش خدمت کنم

منم دوست داشتم مهاجرت کنم ولی تازگی ها به این نتیجه رسیدم که خوشبختی و حال خوبم کنار خانوادم هست و م ...

من از دست اطرافیانم میخوام فرار کنم

ای کاش مامانم اینا رو میفهمید همش با حرفاش عذابم میده

مادرها نمیتونن دوری بچه هاشونو ببینن، تازگی ها از ته دلم واقعا دوست دارم پیش مامانم باشم و این بهترین چیز دنیا برام هست، شما هم به دلت باش ببین چی دوست داری 

مادرها نمیتونن دوری بچه هاشونو ببینن، تازگی ها از ته دلم واقعا دوست دارم پیش مامانم باشم و این بهتری ...

مامانم اصلا نمیدونه چی تو سرمه فقط دوست داره شوهرم بده 

مامانم اصلا نمیدونه چی تو سرمه فقط دوست داره شوهرم بده 

خب اونم سنتی فک میکنه و به تصور خودش این مصلحته برات تو اهمیت نده و اگه هدفی داری فقط دنبال هدفت باش و اون رو هم با زبون خوش و محبت و حرف زدن قانعش کن