2821
2789
کرم ضدآفتاب و سرم ویتامین سی و کرم شب و کرم دور چشم⭐ ماسک طبیعی میوه و عسل و آبلیمو 🍓🍒🍌🍋

سرم ویتامین سی وکرم شب و کرم دور چشمتان چه مارکیه؟؟

دخترم فرشته ی روی زمین🌻🌸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باتوجه به نیازای پوست خودت باید بزنی

کلا ترتیب درستش ایناست

شبا⬅️میسلارواتر_اگه آرایش داشتی حتی ضدآفتاب_،شوینده،تونر،سرم پوستی،آبرسان،مرطوب کننده‌،ماسک شب اگه خواستی

روزا⬅️شوینده_تونر_آبرسان و مرطوب کننده_ضدآفتاب 

حالا اگه لک داری،جوش داری یا هرچی درآخر کرم مربوط به اون مشکل رو روی اون محدوده میزنی

ماسک هم اسکراب هفته ای یکبار انجام بده 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

عزیزم من صبح پوستم رو با شوینده مناسب می شورم (پوستم مختلط رو به چربه)، بعد از تونر مناسب استفاده می کنم (تونر من وظیفه کنترل چربی رود داره.)، توی قدم سوم سرم آبرسان می زنم، بعدش هم مرطوب کننده و آخر هم آبرسان دور چشم. اگر بخوام بیرون برم حتما ضدآفتابم رو بعد از جذب شدن مرطوب کننده ام می زنم؛ عین این مراحل رو شب هم تکرار می کنم   هفته ای 2-3 بار شب ها بعد از شستن صورتم اسکراب می کنم و بعد از اسکراب می رم سراغ سرم و تونر و مرطوب کننده. حتما هم آخر شب نرم کننده لب می زنم چون لب های من مستعد خشکی هستن.

سلام.عزیزم بهترین روتین ساده ترین روتینه:یه بام یا روغن پاک کننده پوست، یه کلینزر خوب ، یه سرم خوب ، یه مرطوب کننده خوب

خوشحال میشم از پیج ما تو اینستا دیدن کنید.چند ماه دیگه محصولات کره ایمون هم میرسه

rosha.online.store

روزگار چشمت نزنم کم کم داری خوب میشی همینجوری بمون لطفا،متشکرم
عزیزم من صبح پوستم رو با شوینده مناسب می شورم (پوستم مختلط رو به چربه)، بعد از تونر مناسب استفاده می ...

من فقط سرم ابرسان میزنم و. مرطوب کننده نمیزنم اشتباه میکنم؟ پوستم جوش میزنه اخه

من فقط سرم ابرسان میزنم و. مرطوب کننده نمیزنم اشتباه میکنم؟ پوستم جوش میزنه اخه

نگران جوش زدن نباشید چون تنوع مرطوب کننده برای پوست چرب خیلی زیاده چه ایرانی چه خارجی   و نکته خیلی مهم اینه که پوست های چرب هم دقیقا مثل پوست های خشک به مرطوب کننده نیاز دارن.

ببینید منظور از پوست خشک دو چیزه: یا 1- چربی پوست کمتر از حد نرماله. یا 2- رطوبت پوست کم شده (پوست کم آب و دهیدراته شده.) - ما که پوست چرب داریم، از نظر مقدار چربی ای که پوستمون ترشح می کنه زیاد داریم که کم نداریم   ولی پوستمون می تونه در عین چرب بودن دهیدراته بشه. من خودم این حالت رو بعد از عمل بینیم تجربه کردم. پوستم از چربی برق می زد ولی دچار کشیدگی ناشی از کم آبی بود. همین کم آبی پوست رو وادار می کنه به ترشح چربی بیشتر (تا بتونه کم آبی رو جبران کنه به نوعی)، و این یعنی کم آبی می تونه منجر به پوست چربتر هم بشه    من این رو هم بعد از عمل بینیم دیدم روی پوستم.

از داروخانه کمک بگیرید. معمولا خوب راهنمایی می کنن. یا از اینترنت مرطوب کننده مناسب پوست چرب تهیه کنید. جوش زدن علل زیادی می تونه داشت باشه (هورمون ها، تمیز نبودن پوست، حساسیت به یک یا چند ماده غذایی و ...)؛ اگر مشکل داخلی نداشته باشید، یعنی فقط باید روی سطح پوست کار بشه. پس یک مرطوب کننده که کنترل چربی رو هم انجام بده می تونه حال پوستتون رو کاملا عوض کنه   

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز