نگران جوش زدن نباشید چون تنوع مرطوب کننده برای پوست چرب خیلی زیاده چه ایرانی چه خارجی و نکته خیلی مهم اینه که پوست های چرب هم دقیقا مثل پوست های خشک به مرطوب کننده نیاز دارن.
ببینید منظور از پوست خشک دو چیزه: یا 1- چربی پوست کمتر از حد نرماله. یا 2- رطوبت پوست کم شده (پوست کم آب و دهیدراته شده.) - ما که پوست چرب داریم، از نظر مقدار چربی ای که پوستمون ترشح می کنه زیاد داریم که کم نداریم ولی پوستمون می تونه در عین چرب بودن دهیدراته بشه. من خودم این حالت رو بعد از عمل بینیم تجربه کردم. پوستم از چربی برق می زد ولی دچار کشیدگی ناشی از کم آبی بود. همین کم آبی پوست رو وادار می کنه به ترشح چربی بیشتر (تا بتونه کم آبی رو جبران کنه به نوعی)، و این یعنی کم آبی می تونه منجر به پوست چربتر هم بشه من این رو هم بعد از عمل بینیم دیدم روی پوستم.
از داروخانه کمک بگیرید. معمولا خوب راهنمایی می کنن. یا از اینترنت مرطوب کننده مناسب پوست چرب تهیه کنید. جوش زدن علل زیادی می تونه داشت باشه (هورمون ها، تمیز نبودن پوست، حساسیت به یک یا چند ماده غذایی و ...)؛ اگر مشکل داخلی نداشته باشید، یعنی فقط باید روی سطح پوست کار بشه. پس یک مرطوب کننده که کنترل چربی رو هم انجام بده می تونه حال پوستتون رو کاملا عوض کنه