2777
2789
عنوان

خونه تکونی

89 بازدید | 7 پست

بچه ها مامانم پدرمو در اورد من کرونا داشتم 3 ماه پیش بدنم ضعیفه اونم هعی میگ کار کن😐😐💔

تعداد رای : 2
نظرسنجی
2
100%
0
0%
0
0%
0
0%

برو کار کن مگو چیست کار  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا به خاطر دل مامانت ظاهرشو مرتب وتمیز کن بقیشو بزار برای وقتی که آمادگیشو داشتی امسال اصلا حس عیدو ندارم سال قبل با یه ماسک بودیم امسال هم با دوماسک ،خدابه خیر کنه

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
حالا به خاطر دل مامانت ظاهرشو مرتب وتمیز کن بقیشو بزار برای وقتی که آمادگیشو داشتی امسال اصلا حس عید ...

ظهر چیه خواهر فرش هارو دادیم بیرون دیوار هارو باید تمیز کنم کف خونه رو بشورم بعد شیشه پاک کنم اتاق خودم هس بعد میگ فرشتو خودت بشور  کمد ها هس پتو ها  وای دارم دیوننه میشم نمیگه دخترم درس داره بابا فقط16 سالمه

ظهر چیه خواهر فرش هارو دادیم بیرون دیوار هارو باید تمیز کنم کف خونه رو بشورم بعد شیشه پاک کنم اتاق خ ...

درستو بخون این مهمترازکارای خونه است سعی کن ازهمسرت کمک بگیری 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...