2821
2789
عنوان

زنیکه ...😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 2652 بازدید | 21 پست
بهش بگو حجابتو تو خونه حفظ کن شوهر مردمو به گناه نکشون 

😂😂😂😂

مردم خجالت نمیکشن تو خونشون لخت میگردن واقعا ک

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم اینجا اینجوریه باید سر خودشون بیاد تا بفهمن همسایه ی بی حیا داشتن یعنی چی خب مشخصه با چ هدفی ...

وا چرا قضاوت میکنید خب شاید گفته دو ساعت پردمو میشورم خشک میشه نصب میکنم قطعا نمیخاسته خودنمایی کنه

عشقم جونم زندگیم وکاااااالت آرزمه خانم وکیل شم روزی که خبر قبولیمو بشنوم تولد دوباره منه خیلیییییی زحمت میکشم برای آرزوم 
بهش بگو حجابتو تو خونه حفظ کن شوهر مردمو به گناه نکشون 

به منچه تو خونه چجوری میگرده من میگم پرده برای این روزاس دیگه مگه میشه ندونه یه ساختمون ۵ طبقه روبروشه که همه به طبقه اول اشراف دارن

😂😂😂😂 مردم خجالت نمیکشن تو خونشون لخت میگردن واقعا ک

حموم میرن کامل لخت میشن از خدا نمیترسن 😂😂

عشقم جونم زندگیم وکاااااالت آرزمه خانم وکیل شم روزی که خبر قبولیمو بشنوم تولد دوباره منه خیلیییییی زحمت میکشم برای آرزوم 
وا چرا قضاوت میکنید خب شاید گفته دو ساعت پردمو میشورم خشک میشه نصب میکنم قطعا نمیخاسته خودنمایی کنه

من همسایشونو نمیشناسم ک قضاوت کنم

اما ب اندازه ی خشک شدن پرده ها میتونست لباس مناسبی بپوشه 

دوست دارم آگاه کردن دیگران را

حموم میرن کامل لخت میشن از خدا نمیترسن 😂😂

لعنتی های عوضی حتما شوهراشونو تو خونه ب اسم کوچیک صدا میکنن😭😭😭😂🤣🤣

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792