2821
2789
عنوان

زنیکه ...😡😡

2652 بازدید | 21 پست

بچه ها شوهرم رفت بالا پرده هارو از رو پنجره در بیاره یهو دیدم طبقه اول روبرویی زنه تو خونه لخته لخته فقط یه شورت و یه سوتین تنشه میره آشپزخونه اینور اونور با همون هیکل تپلش

بگو بیشعور همه پرده هاتو چرا جمع کردی آخه تو که اینجوری میگردی تو خونه 

الان دوباره روشنفکرا میان جِرَم میدن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما هم یه همسایه داشتیم خیلی بی حیا بود زنه 

یه مدتم پرده نداشتن نمیدونی چیکار میکردا

گفتم پرده ندارن داره اثاث کشی میکنه دیدم نخیر موندنی اند

هنوز که هنوزه حالم ازش بهم میخوره بی حیارو 

خوب تو خونه خودش حق نداره راحت باشه واااااا

شاید پردش اشتباها کنار بود حواسش نبود یا ......

ناموسااااا هرجا بحث داغی بود یا مطلب خنده داری یا دعوایی چیزی تگ کنید  🤣🤣🤣🥰

🙄

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

نمیشه تقصیر کسی انداخت بابا

واسه نصب پرده خودت برو بالا

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

حالا اون خانم هم اشتباه کرده که تو فرهنگ ما بدون پرده لخت گشته، ولی شما هم حساسیت نشون نده و اگه شوهرت چیزی گفت، بگو دفعه اول چشمت افتاد، دیگه چرا نگاه کردی؟

باور کن اینطوری گفتن به نفع خودته

اي خدا همسايه داشتيم برادرش میومدپشت بوم همه خونه هارودیدمیزد چقدر میترسیدم

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

بهش بگو حجابتو تو خونه حفظ کن شوهر مردمو به گناه نکشون 

عشقم جونم زندگیم وکاااااالت آرزمه خانم وکیل شم روزی که خبر قبولیمو بشنوم تولد دوباره منه خیلیییییی زحمت میکشم برای آرزوم 
منم نگفتم با گونی بگرده  پرده کاربردش چیه به نظرت؟

عزیزم اینجا اینجوریه

باید سر خودشون بیاد تا بفهمن همسایه ی بی حیا داشتن یعنی چی

خب مشخصه با چ هدفی پرده نکشیده وقتی میدونه بقیه میتونن مشرف باشن ب خونش

دوست دارم آگاه کردن دیگران را

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792