والا بخدا آدم دودیقه نمیتونه عکس ناخنشو با خیال راحت بذاره
اره من همش استرس دارم شناسایی شم ,😂😂
کارما یعنی: من یادم ،تویادت میره ، ولی زندگی یکی میزنه تو دهنت که دیگه یادت نره... هرجا چراغی روشنه،ازترس تنها بودنه، ای ترس تنهایی من ! اینجا چراغی روشنه... پشت هر اکانت مجازی قلبی درحال تپیدن است... کاربری دوممهخودم خواستم کاربری قبلیم لغو بشه 💫 کاربر جدید نیستم❗با بحث کردن سر یک موضوع نه نظر من عوض میشه نه نظر تو ، پس الکی وقت خودت و منو هدر نده!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا بخدا آدم دودیقه نمیتونه عکس ناخنشو با خیال راحت بذاره
نه اخه خودم فرشام تو عکس معلومن
گفتم نکنه دوستم باشه،یهو عکس منو وا کنه😂
تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛ میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛ میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
منم خودم برا همین نمیتونم 🤦♀️ وگرنه خیــــلی دوستدارم
اگ حوصله داشتی باشی هر روز مرتب ناخن هاتو بزاری تو ابلیمو و.نمک
تاثیر داره رو محکمی ناخن
هیبا دستممیکنم بچه گیام که میخوردم آره همیشه چیزای تنش زایی دارم بچه گیامکه بابام معتاد بود کم ...
عزیزمممم سعی کن ناخوناتو تقویت کنی
🤗دیگم ناخوناتو نکن با دندون
🥀 ⃟▬▬▭••𝕷𝖊𝖆𝖗𝖓 𝖜𝖍𝖆𝖙 𝖜𝖊 𝖆𝖗𝖊, 𝖓𝖔𝖙 𝖜𝖍𝖆𝖙'𝖘 𝖔𝖙𝖍𝖊𝖗𝖘 𝖜𝖆𝖓𝖙▴♱💥💫یاد بگیریم اون چیزی که هستیم باشیم نه اون چیزی که بقیه میخوان...√ کنکور1400اولین کنکورمع...دارم میرم تا از امروزززز سفت و محکم درس بخونم😊دوستای نی نی سایتیم خیلی دعام کنین سخت محتاج دعاهاتونم دعا کنین بتونم غولِ کنکورُ شکست بدم...نذر کردم اگ نتیجه دلخواهمو بدست بیارم با چندتا دانش اموز کنکوری همراه بشم و تا حد ممکن بهشون کمک کنم...😊💜ب امید روزی ک بیام اینجا تاپیک بزنم من نتیجه دلخواهمو تو کنکور گرفتم و کُلی دل مامان بابامو شاد کردم🙃❤