2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو ببینیدحالتون هم بخوره از ناخونام‌خجالت‌میکشم اصلا‌نمیتونم ۲‌روز نگهش دارم دلم ناخن‌محکم‌میخاد ...

تا حالا دکتر پوست رفتی؟

آزمایش انجام دادی؟

کلسیم 

ویتامین دی 

زینک

آهن 

اینارو باید بررسی کنی 

@سباااا   @باروووووونیییییییییی   @آناتا   @asheghe_baran   @voorooo ...

بوووس موسس😍😘💙

من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق.... 
https://uupload.ir/files/7h7m_fb28002f-d14c-43a7-bf30-a59d30e82abf.png

اسی اومدی زخمیمون کنی

خوشبحالت😫من شوهرم نمیزاره کاشت انجام بدم😐😫

ناخنا خودم بد نیستن حالتشون ولی فوق العاد شکننده ان

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
اینم ناخن من ویشششش

ایششش

انقد خوب باش اگه کسی تورو ترک کرد به خودش ظلم کرده باشه🖤🤟🏻          من رو تو تایپک های چالش و خنده تگ کنید 😌اگه دیدید تو تایپک های منفی هستم شهید کردنم برایتان حلال 😐
https://uupload.ir/files/20eg_img_20210221_194059.jpg

وای چه خوشگلن 😍😍😍😍😍خوش بحالت 😭

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐
اسمت چیه

فاطمه ،چطور عزیزم 

از رو عکس ناخن شناسایی نشم صلوات 😂

کارما یعنی: من یادم ،تویادت میره ، ولی زندگی یکی میزنه تو دهنت که دیگه یادت نره...                                                   هرجا چراغی روشنه،ازترس تنها بودنه، ای ترس تنهایی من ! اینجا چراغی روشنه...                                                                  پشت هر اکانت مجازی قلبی درحال تپیدن است...                       کاربری دوممه خودم خواستم کاربری قبلیم لغو بشه 💫⁦             کاربر جدید نیستمبا بحث کردن سر یک موضوع نه نظر من عوض میشه نه نظر تو ، پس الکی وقت خودت و منو هدر نده!                                   
من ناخونای شوهرم کشیده،. ناخونای من یه کمی پهن و تپلی حداقل سفیدم کمتر ضایس😑😐 

ناخنای داداشم کشییییده

بعد دست نامزدشو تو عکس دیدم،کاشت بودن ناخناش ولی معلوم بود از این مدل کوتاااه هاست

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
فاطمه ،چطور عزیزم  از رو عکس ناخن شناسایی نشم صلوات 😂

بشدت شبیه دست دوستم بود😂دروغ نگی😈😆

بشدت شبیه دست دوستم بود😂دروغ نگی😈😆

😂⁦🤦🏻‍♀️⁩ن راست گفتم😁

کارما یعنی: من یادم ،تویادت میره ، ولی زندگی یکی میزنه تو دهنت که دیگه یادت نره...                                                   هرجا چراغی روشنه،ازترس تنها بودنه، ای ترس تنهایی من ! اینجا چراغی روشنه...                                                                  پشت هر اکانت مجازی قلبی درحال تپیدن است...                       کاربری دوممه خودم خواستم کاربری قبلیم لغو بشه 💫⁦             کاربر جدید نیستمبا بحث کردن سر یک موضوع نه نظر من عوض میشه نه نظر تو ، پس الکی وقت خودت و منو هدر نده!                                   
منو ببینیدحالتون هم بخوره از ناخونام‌خجالت‌میکشم اصلا‌نمیتونم ۲‌روز نگهش دارم دلم ناخن‌محکم‌میخاد ...

شما اگ شرایطش رو داری کاشت انجام بده