2789
عنوان

دردای پریودی

32 بازدید | 4 پست

سلام خانما من روز 14 تا 16 سیکل پریودیم درد زیر دل دارم همراه با ترشحات و همینطور یک هفته قبل پری دردای پریودی دارم تا وقتی پری بیادروز اول پریودیم هم یه روز کامل لکه بینی دارم بعدش خونریزی میکنم ایا این عادیه یه ماه پیش دوبار سونوی واژینال شدم دکترم میگه خوبه مشکلی ندارم چند ماه پیش سقط داشتم میتونه بخاطر سقط هورومونام بهم ریخته باشه کسی میدونه علت چیه

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
منم بعد از سقط همین جوری شدم لک می بینم یه روز کامل بعد پری شروع میشه

سلام عزیزم دردای پریودی هم داری وسط و یه هفته مونده به پری؟

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وسطش احتمالا تخمک گذاریته، اره داشتم، من کلا مجردیم هم یک هفته قبل از پریود درداشو داشتم شاید حساس ش ...

نه گلم قبل از سقطم دردی نداشتم