2789

چند وقتی بود ت یه گپ بودم ،بعد ی پسری بهم گفت ازت خوشم میاد ولی چون من اهل این کار ها نیستم نصیحتش کردم و گفتم ک دوست ندارم اینطوری باشم و رابطه رو فقط موقعی ک بدونم ازدواج میشه آخرش قبول دارم و حالا رل میزنم...

گفت کنکور ندادم خانوادم قبول نمیکنن...و من یکمی بیشتر براش توضیح دادم که زشته و فلان و گفتم حتی اونایی ک اسلام قبول دارن و عقاید اسلامی دارن امل نیستن و عکس تیپمو واسش فرستادم ک ای کاش اینکارو نمیکردم....گفت من از اخلاقت خوشم میاد ...عکسمم فرستادم گفت خوشم اومده ازت...خودشم فرستادم ولی نسبتا زشت بود.😊ولی شیرین😐بعد از اون روز هی اومده و منم کلن باهاش خوب حرف نمیزدم و اهمیت نمیدادم بهش ...ولی خو کم کم عادت کردم بهش و نمیدونم حسش واقعیه یا ن،فک میکنم ک چونتاحالا کسی بهم نگفت دوست دارم جو گیر شدم ...شهرامون باهم فرق داره و قبول کرده ک بیاد شهرمون و گفتش ک باهام ازدواج میکنه،الان نمیدونم بهش عادت کردم یا عاشقش شدم؟😥😷😪

بنظرتون عاشق شدم یا بهش عادت کردم دیروز اتمام حجت کردم و بهش گفتم ک ببین من ک تو رو نمیشناسم و توام منو نمیشناسی شاید من ت ی خانواده ناجور بزرگ شدم و کلی چیز دیگه  و گفتم ک چیزی ک غلطه رو باید جلوشو بگیرم. و بهش گفتم منو فراموش کن....ولی میترسم اگ واقعی باشه چی ؟؟بنظرتون حسش واقعیه؟؟؟؟چطوری میتونم بفهمم؟؟؟؟:/

دعام کنید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۱۸تازه شده دوتامونم

عشق مجازی وجود نداره و همه ی این حس هایی که داری زودگذره و عشق نیست

از همه جا بلاکش کن و دیگه بهش فکر نکن،البته اگه آیندت برات مهمه

همه ی پسرا میگن قصدمون ازدواجه مخصوصا تو فضای مجازی ولی قصدشون ازدواج نیست و در این مورد کاملاا مطمئنم

چون اگه میخواست ازدواج کنه دنبال دختر تو فضای مجازی نمیگشت و میرفت سراغ یه دختر واقعی و خوب

لذت وصل نداند مگر آن سوخته ای که پس از دوری بسیار به یاری برسد..:)
عشق مجازی وجود نداره و همه ی این حس هایی که داری زودگذره و عشق نیست از همه جا بلاکش کن و دیگه بهش ف ...

اها ممنون دلیت اکانت زدم

ولی بهش فکر میکنم....فک کنم عادت کردم بهش

و کلا ی ماهم نمیشه همو میشناسیم

دعام کنید.

بشین مث یه دخترخوب برا کنکورت بخون تودانشگاه اشناشو مجازززی رو کلا دورش خط قرمزبکش خطریه بدجووووور .من جون دادم تا ترک کردم وابسته اش بودم .دوتا تجربه تلخ 3 ساله و 2ساله.الانم افسردگی گرفتم

بشین مث یه دخترخوب برا کنکورت بخون تودانشگاه اشناشو مجازززی رو کلا دورش خط قرمزبکش خطریه بدجووووور . ...

خوب اگ حسی نداشت چرا همش منو صدا میزنه بخاطر اون چندین بار با اکانتا های مختلف رفتم گپ

خوب اگ میخواست مخم کنه ،میدید من پا نمیدم راحت میرفت سراغ کسی دیگه یا ولم میکرد دیگه،ممکنه اونم بهم عادت کرده باشه؟

دعام کنید.