2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله

خواهرم حقوق فردوسی خونده میخواد ارشد حقوق خانواده بخونه هرقدر جستجومیکنه کسی رو پیدا نمیکنه که درمورد این رشته اطلاعات بگیره؟

یا امام زمان(عج) اللهم عجل لولیک الفرج

خواهرم حقوق فردوسی خونده میخواد ارشد حقوق خانواده بخونه هرقدر جستجومیکنه کسی رو پیدا نمیکنه که درمور ...

من اطلاع خاصی ندارم از خود رشته ..ولی دوتا همکارام ارشد خانواده خوندن ...البته بگم ما کارمند دادگستری هستیم و هردو همکارام دادورز اجرای احکام خانواده هستن 

من اطلاع خاصی ندارم از خود رشته ..ولی دوتا همکارام ارشد خانواده خوندن ...البته بگم ما کارمند دادگستر ...

خداااااروشکر خواهرمنم دقیقا دنبال همین مورد هست.هرقدر از استاداشون و حتی دادگستری هم رفته ولی نتونسته کسی روپیدا کنه.خداروشکرکه اینجاپیداکردم

من اطلاع خاصی ندارم از خود رشته ..ولی دوتا همکارام ارشد خانواده خوندن ...البته بگم ما کارمند دادگستر ...

ببخشید عزیزم همکاراتون دانشگاه علوم قضایی ارشد خوندن؟

یکیشون آره ..اون یکی رو اطلاعی ندارم کجا خونده

خواهرم چندتاسوال داره اجازه هست بفرستم خصوصی شما.شمااز همکارتون بپرسین؟؟به خدا قسم دعاتون میکنم وبه نیت سلامتی تون امشب سوره یاسین میخونم.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز