2777
2789
عنوان

فکر میکنم

123 بازدید | 14 پست

اصلا دستتت خودم نیس نمیدونم چرا خیلی هر لحظه شکاکم ک همسرم فقط چت میکنه خودش ک میگه نمیکنم هر وقتم خونه باشه گوشیش فقط دست منه امکانش هست یان اصلا وسواس دارم بخدا یه دقیقه گوشیشو جواب نده فکرایی میکنم و بهش گیر میدم تا عصبی میشه میگه این حرفا چیه اخه من نمیکنم تو میگی میکنم عصابم خورد میشه قبلا ک تازه ازدواج کرده بودیم فقط تو گروه متاهلا چت میکرد از اون به بد اصلا دست خودم نیس مشکل از منه؟؟؟ اهل خیانت اینا نیس مثل بره پیش زنا اینا فقط به چت کردنش مشکوکم

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
اینقدر میگی به خبانت نزدیکش میکنی

دست خودم نیس اهل خیانت و اینکه یپش زنا بره نیس اوایل ازدواج فقط چت میکرد و میدیدم الان اونم نمیبینم وقتی خونه هست گوشیش فقط دست منه 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست خودم نیس اهل خیانت و اینکه یپش زنا بره نیس اوایل ازدواج فقط چت میکرد و میدیدم الان اونم نمیبینم ...

وقتی اینجوره دیگه بیخیالش شو

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
وقتی اینجوره دیگه بیخیالش شو

یعنی خیانت نمیکنه؟؟؟ 

هروز هرچی رو ک ب ذهنت میاد رو بهش میگی اونم دیگه واکنشتو نسبت ب خیانت دیده وترسی براش نمیمونه راحت میتونه بره سمتش

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄
نه بابا ولی وقتی بش میگی میندازیش تو فکر و میگه بذا کارایی میگخ رو بکنم حالا که تهمت میزنه

اره خودش یه بارم اینجوری گفت گفت نگو بهم وفتی من خیانت نمیکنم عصابم خورد میشه از اینکه تهمت میبزنی دست خودم نیس شهر دیگه کار میکته ماهی یه بار میاد خونه یه کم زنگ میزنم جواب نمیده فکرم میره رو اونجور چیزا داداشش هم ک ماشالا دست همه رو تو اون قضیه ها از پشت بسته 

اره خودش یه بارم اینجوری گفت گفت نگو بهم وفتی من خیانت نمیکنم عصابم خورد میشه از اینکه تهمت میبزنی د ...

عزیزم مردی بخواد ایکارو کنه تو گیر بدی ندی کار خودشو میکنه پس بهتره بهش فک نکنی و اعتماد کنی و زندگی رو بخودتون تلخ نکنی

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
عزیزم داری خودتو داری عذاب میدی البته نظرمنه آدم خیانتکار روی گوشیش رمز میزاره نمیزاه دست به گوشیش ب ...

ن اون اصلااا رمز داره ها من میدونم مثلا خونه هم باشه گوشیش فقط و فقط دست منه 

عزیزم داری خودتو داری عذاب میدی البته نظرمنه آدم خیانتکار روی گوشیش رمز میزاره نمیزاه دست به گوشیش ب ...

اصلا دست خودم نیس اوایل ازدواج ک دیدم دیگه به ذهنم رفت نمیتونم اروم بمونم