اصلا دستتت خودم نیس نمیدونم چرا خیلی هر لحظه شکاکم ک همسرم فقط چت میکنه خودش ک میگه نمیکنم هر وقتم خونه باشه گوشیش فقط دست منه امکانش هست یان اصلا وسواس دارم بخدا یه دقیقه گوشیشو جواب نده فکرایی میکنم و بهش گیر میدم تا عصبی میشه میگه این حرفا چیه اخه من نمیکنم تو میگی میکنم عصابم خورد میشه قبلا ک تازه ازدواج کرده بودیم فقط تو گروه متاهلا چت میکرد از اون به بد اصلا دست خودم نیس مشکل از منه؟؟؟ اهل خیانت اینا نیس مثل بره پیش زنا اینا فقط به چت کردنش مشکوکم
آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
نه بابا ولی وقتی بش میگی میندازیش تو فکر و میگه بذا کارایی میگخ رو بکنم حالا که تهمت میزنه
اره خودش یه بارم اینجوری گفت گفت نگو بهم وفتی من خیانت نمیکنم عصابم خورد میشه از اینکه تهمت میبزنی دست خودم نیس شهر دیگه کار میکته ماهی یه بار میاد خونه یه کم زنگ میزنم جواب نمیده فکرم میره رو اونجور چیزا داداشش هم ک ماشالا دست همه رو تو اون قضیه ها از پشت بسته
آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم