2777
2789
عنوان

دارم سکته میکنم

130 بازدید | 14 پست

من ۱۸ سالمه. الان یه موی سفید تو سرم پیدا کردم. حالم خیلی بد شد چه خاکی تو سرم بریزم. بابام ۵۵ سالشه یه تار موی سفید نداره. اینقدر بهم فشار عصبی وارد کردن که موم سفید شد😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارم میمرم از عصبانیت و شوک

ناراحت نشی ولی خنده داره واسه  یه تار سفید اینقد خودتو جر میدی😅

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

خودم ۲۷ سالمه ۲۰درصد موهام سفید شده 

ودوستشونم دارم 😊

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

منم موی سفید تو موهام هس حتی یه بار یه موی سفید رو ابروم در اومده بود خیلی ناراحت شدم 

دختری از جنس غم اما ظاهری شاد :)                     خدایا زمینت دیگر بوی انسانیت نمیدهد یک تکه آسمان کلنگی چند؟                                                               تیکر تولدمه🙃