2777
2789
عنوان

تیزهوشان

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 24 پست
ممنونم ولی من وقت یاد گیری از اولو ندارم باید فقط تست بزنم😩

قرار نیستد همه فیلم‌هاس الا رو‌نگا‌کنی فقط مباحثی ‌که اشکال داری رو نگاه کن خوب درس میدن گاها تست هم حل میکنن درس برات جا بیفته

مثل بعضیا تو‌لندن بزرگ ‌نشدم امضا انگلیسی بزارم 🙄😏
ببین من بلدم ولی از مشاورم پرسیدم گفت وسواس فکری داری فکر می کنی بلد نیستی ولی بلدی نمیدونم حرفشون د ...

تست بزن معلوم‌میشه مبحث ‌بلدی یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرار نیستد همه فیلم‌هاس الا رو‌نگا‌کنی فقط مباحثی ‌که اشکال داری رو نگاه کن خوب درس میدن گاها تست هم ...

ممنونم ولی سایتی ک گفتید باز نکرد برای من درست دادید؟

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
تست بزن معلوم‌میشه مبحث ‌بلدی یا نه

تست های تیزهوشان خیلی سختن  اگه بزنم غلط باشم این معنی رو نمیده ک بلد نیستم باید خیلی کار کنم

تست های تیزهوشان خیلی سختن  اگه بزنم غلط باشم این معنی رو نمیده ک بلد نیستم باید خیلی کار کنم

نسبت به بقیه سخت تر هستن ولی جوری نیستن که نشه زد

https://uupload.ir/files/v7x7_screenshot_20210304_231338.jpg

یعنی مثلا اگه از ۱۰ تا سوال ۹ تاشو نزنیم ۱ دونه شو بزنیم بهتر از اینه ک با شک بزنیم؟؟؟

یعنی مثلا اگه از ۱۰ تا سوال ۹ تاشو نزنیم ۱ دونه شو بزنیم بهتر از اینه ک با شک بزنیم؟؟؟

کلا سوالایی که شک داری نزن چون اگه غلط در بیاد نمره منفی داره 

توی ازمون های ازمایشی شرکت کن یکم قلق تست زدن دستت میاد

باید در کنار خوندن یاد بگیرید چجوری تست بزنین و سوالات رو حل بکنید فقط آزمون به حل سوال نیست بلکه باید راهکار های کلیدی هم بلد باشید. آموزشگاه موفقیت در همه این زمینه ها به بهترین نحو راهنمایی و کمک میکند و به راحتی میتونین توی آزمون تیزهوشان قبول بشین.