tarane_avahh مدیر استارتر عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 4507 عنوان تیزهوشان 181 بازدید | 24 پست سلام دوستان یک سوال برای امتحان تیزهوشان نهم ب دهم کدوم درسو خیلی خوب بزنم تو امتحان ب نفعمه امتیازم میره بالا؟میشه ی درسو کلا نزنم؟ممنون میشم جواب بدید🙏🏻 همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃 1399/12/14 | 13:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
coolkayla عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 13485 برای هیچ ازمونی اینکه یه درس رو کلا نزنی اصلا به نفع نیست ... بهتره از همون درس قسمت هایی که فکر میکنی میتونی بخونی و از پسش برمیای رو بزنی ۱۱۷۸۰ 🥀🕊
گلسرخ12 عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 33743 بستگی به رشته ای میخوای بری داره مثلا اگه میخوای علوم تجربی بری باید ریاضی علومو بالا بزنی عکس پروفم خودمو عشق جدیدمیم:/❤
tarane_avahh مدیر استارتر عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 4507 همه رو بخون من ریاضیم خیلی ضعیفه بنظرت چجوری قویش کنم😔 همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
tarane_avahh مدیر استارتر عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 4507 برای هیچ ازمونی اینکه یه درس رو کلا نزنی اصلا به نفع نیست ... بهتره از همون درس قسمت هایی که فکر میک ... ن نمیگم کلا نزنم منظورم این بود ک کدومش از همه مهم تره؟ همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
mboy عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 579 بروتو سایت الا فکر کنم اموزش کلاس نهم هم داشته باشه اونجا ریاضیت قوی کن مثل بعضیا تولندن بزرگ نشدم امضا انگلیسی بزارم 🙄😏
tarane_avahh مدیر استارتر عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 4507 بستگی به رشته ای میخوای بری داره مثلا اگه میخوای علوم تجربی بری باید ریاضی علومو بالا بزنی من ریاضیم ی مقدار ضعیفه بنظرت چیکار کنم قوی بشه؟ همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
tarane_avahh مدیر استارتر عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 4507 بروتو سایت الا فکر کنم اموزش کلاس نهم هم داشته باشه اونجا ریاضیت قوی کن کدوم سایت؟ همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
گلسرخ12 عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 33743 من ریاضیم ی مقدار ضعیفه بنظرت چیکار کنم قوی بشه؟ کتابی تستی بگیر تست بزن کتابی تقویتی گاج خیلی سبز .... عکس پروفم خودمو عشق جدیدمیم:/❤
tarane_avahh مدیر استارتر عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 4507 کتابی تستی بگیر تست بزن کتابی تقویتی گاج خیلی سبز .... من کتاب خریدم اسمش ایکیوسانه همه ی سوالاش سوالاتی هست ک سالهای قبل اومده همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
mboy عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 579 کدوم سایت؟ Alaatv.ir/comبزار یکیاز دوستام ورودی دهمه ازشمیپرسم مثل بعضیا تولندن بزرگ نشدم امضا انگلیسی بزارم 🙄😏
tarane_avahh مدیر استارتر عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 4507 Alaatv.ir/com بزار یکیاز دوستام ورودی دهمه ازشمیپرسم ممنونم ولی من وقت یاد گیری از اولو ندارم باید فقط تست بزنم😩 همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
mboy عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 579 ممنونم ولی من وقت یاد گیری از اولو ندارم باید فقط تست بزنم😩 اگه درس هاتو بلدی برو تست بزن اگه بلد نیستی تا قبل عید درستارو فشرده بخون نکات روگوش کتاب بنویس توی تعطیلات عید تست بزن مثل بعضیا تولندن بزرگ نشدم امضا انگلیسی بزارم 🙄😏
tarane_avahh مدیر استارتر عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 4507 اگه درس هاتو بلدی برو تست بزن اگه بلد نیستی تا قبل عید درستارو فشرده بخون نکات روگوش کتاب بنویس تو ... ببین من بلدم ولی از مشاورم پرسیدم گفت وسواس فکری داری فکر می کنی بلد نیستی ولی بلدی نمیدونم حرفشون درسته یا نه همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃