2777
2789
عنوان

حسووووووووودی

182 بازدید | 16 پست

عروس عموی شوهرم خیلی ساده و معمولی بود و مقادیری هم افسردگی داشت

نمیدونم چکار کرده انقدرررررررررر شاااااد و پر انرژی شده . همش به گردش و سفر و رفیق بازی 

لباسهای رنگ و وارنگ و شاد. خیلی هم خوشگل شده

من شاغلم و همش خسته و فرسوده ام. 

بیایید بگین شما به کی حسودی میکنید؟ چرا؟ چطوری خودمون رو تغییر بدیم و بهتر باشیم بجای حسادت؟

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ازش بپرس ک چی شدع 🤔

اه 

گندش بزنم. شوهرامون با هم قطع ارتباط کردن سر یه جریانی. ما هم ارتباطمان قطع شد

ب هیشکی

هروق حس کردم دارم حسودی میکنم یکی میزنم پس کلم میگم ادم باش و ب زندگیم ادامه میدم تو هم همینکارو بکن

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
ب هیشکی هروق حس کردم دارم حسودی میکنم یکی میزنم پس کلم میگم ادم باش و ب زندگیم ادامه میدم تو هم همی ...

🤣🤣🤣

خودش به خودش کمک کرده با قرار گرفتن در جمع و پیدا کردن دوست و پوشیدن لباس های رنگ شاد و حتما رقص و م ...

من بارها سعی کردم مود خودم رو عوض کنم. ولی ثابت قدم نیستم. سریع رها میکنم😟

عزیزم اون تونسته پس مطمعن باش توام میتونی

اولین مرحله حسادت رو از خودت دور کن که سیرت و صورت رو پیر میکنه ❤

همین الان کلی اهنگ شاد دانلود کن و مدام وقتی کار میکنی وقتی بیکاری و هر زمانی از رقصی هاش بذار و با خودت بخون و برقص جوری ک فکرت سمت چیزای منفی و بد نره🤩

صب که از خواب بلند میشی بگو خدایا شکرت بابت روز عالی که دارم و پیش پیش بابت روز خوب و خوشبختی تشکر کن😍

لباسای تیره و مشکی رو کمتر کن و واسه خودت لباسای شاد و رنگ روشن بگیر حتی در حد ی جوراب هم مشکی نپوش 🤗

لباسای کهنه و قدیمی و خراب رو جدا کن و بریز دور چون لبریزه از انرژی منفی 😎

هرروز ی ساعتی رو به خودت اختصاص بده حالا تو اون ساعت ( یا برقص یا ارایش کن یا موهاتو درست کن یا لاک بزن و به پوستت و خودت برس و هزارررر کار دیگه ) که حال تو خوب کنه🥰

کتاب زیاد بخون باعث میشه اعتماد بنفست بالا بره 🤩

دست از سرزنش خودت بردار و بگو من خیلی عالیم جلوی ایینه میری از خودت تعریف کن 😋

سعی کن پیاده روی و هوا خوری زیاد بری 😊

از مهم تریناش اینه با دوستا و فامیلای شاد و پر انرژی معاشرت کن 👻

ی عطر یا ادکلن خوشبو بخر و به خودت بزن حس ارامش و خوشی بهت میده 💝

سعی کن وقتی میخوای بری مهمونی بهترین و شیک ترین لباساتو بپوشی😍

هرروز یا روز در میون دوش بگیر و موهاتو ی روز دم اسبی ی روز خرگوشی ی روز فر کن و تنوع بده😍

ظرفای خوشگل موشگلی ک تو بوفه هاتون گذاشتین در بیارید و خودتون استفاده کنید چه کسی مهم تر از خودتون؟؟؟؟🙂

لباسایی نگه داشتی واسه مهمونی تو خونه بپوش و لذت شو ببر 😍😍

همیشه ناخن هاتو مرتب و سوهان کشیده نگه دار و از زیورآلات استفاده کن 😍

تو خونه پاپوش یا دمپایی های خوشگل بپوش و لذت ببر😍

اگه وقت شو داری باشگاه یا کلاس رقص برو 😍

اگه هم که نه ، توی خونه ورزش و رقص بکن 😍

غذا های جدید درست کن و دیزاین های شیک کن 😍

خلاصه هرکاری کن که لذت ببری و روحیت عوض بشه 

بخدا که تو دنیا هیچکس مهم تر از خودمون نیست 😍

و خودتو دست کم نگیر تو ی زن قوی و زیبا و با سیاستی و هرکاری میتونی بکنی 😎

عزیزم اون تونسته پس مطمعن باش توام میتونی اولین مرحله حسادت رو از خودت دور کن که سیرت و صورت رو پیر ...

واااای😍 از عاشقتم. خیلی توصیه های خوبی کردی. واقعا ممنونم ازت

البته خیلی از اونها پول میخواد که فعلا بودجه محدوده. ولی حرفات واقعا به دلم نشست