2777
2789
عنوان

آرایشگاه

85 بازدید | 11 پست

دوستان عزیز خصوصا خانمهایی که ارایشگاه دارن یا داشتن میخوام بهم کمک کنین ببینم طبیعیه یانه

من پارسال اول تابستون آرایشگاه زدم و خوب بود تا پارسال بهمن مشتری خیلی کم شد و کرونا اومد و چند ماهی کلا آرایشگاه ها تعطیل شدن و بعدش گاهی خوبه گاهی نه الان نمیدونم این طبیعیه یا مشکل از من بوده 

خدایا شکرت بابت همه چیز ❤ 

كلا ارايشگاه ها خلوت شدن من خودم يه ارايشگاهي سالهاست ميرم قبلنا هر وقت ميرفتم چند نفر بودن الان ميرم و برميگردم فقط خودم هستم يا نهايت يك نفر هم مشتري بيادش

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

خب هنوز کرونا هست و نرفته و طبیعیه.

من خودم و مادرم آرایشگاه نمیریم بخاطر کرونا.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

كلا ارايشگاه ها خلوت شدن من خودم يه ارايشگاهي سالهاست ميرم قبلنا هر وقت ميرفتم چند نفر بودن الا ...

من چون آرایشگاه جای دیگه نمیرم واقعا نمیدونم اوضاع اونا چطوره ولی بعصی موقعها تو دلم غصه میخورم میگم شاید فقط من اینجوریم

خب هنوز کرونا هست و نرفته و طبیعیه. من خودم و مادرم آرایشگاه نمیریم بخاطر کرونا.

منم وقتی تازه زده بودم خوب کار میکردم هر منج شنبه جمعه مشتری ارایش شینیون داشتم و خیلی راضی بودم میگفتم اگه اولش اینجوریه ببین بعدا چطوریه ولی کرونا اومد همه چیز بهم خورد گاهی هست گاهی نیست

منم وقتی تازه زده بودم خوب کار میکردم هر منج شنبه جمعه مشتری ارایش شینیون داشتم و خیلی راضی بودم میگ ...

مشتذی دائمی نداری؟ 

تو اگهی دیوار تبلیغ کن من هر دفعه خواستم برم ارایشگاه از دیوار پیدا کردم هر ماه یجا رفتم تا یجای خوب پیدا کردم همیشه میرم پیشش

منم وقتی تازه زده بودم خوب کار میکردم هر منج شنبه جمعه مشتری ارایش شینیون داشتم و خیلی راضی بودم میگ ...

اره این کرونای لعنتی همه کاسبی ها رو کساد کرد

انشالله بعد واکسیناسیون درست میشه😘

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

مشتذی دائمی نداری؟  تو اگهی دیوار تبلیغ کن من هر دفعه خواستم برم ارایشگاه از دیوار پیدا کردم ه ...

دارم مشتری دائم ولی خوب چون ۷ ماه بود کلا آرایشگاه زده بودم زیاد نیستن حساب کن اونایی که ده سال بود قبل کرونا آرایشگاه داشتن شاید کرونا زیاد روشون تاثیری نذاره