هانیللل مدیر استارتر عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 1670 عنوان لانه گزینی یا پری؟ 232 بازدید | 34 پست بوده کسی که لکه بینی صورتی داشته باشه و بعدش پریود بشه؟درد سینه هم دارم اما خفیف 1399/12/14 | 12:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bahar3170 عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 2990 اره خب بعضیا قبل پریودیشون لک میشن موعدت چندمه؟ خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️🔥
هانیللل مدیر استارتر عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 1670 اره خب بعضیا قبل پریودیشون لک میشن موعدت چندمه؟ من دوفاستون میخورم هرماه داره کم میشه.ماه قبل ۳۱ روزه بودم.الان روز ۲۸ لکه بینی صورتی دارم.تو اقدامم
لئوناردو_داوینچی عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 1269 الان مثلا ۱۰۰نفرم بیان بگن اره ما اینجوریم خب که چی واقعا این سوالا چیه میپرسین اگه نگرانین برین دکتر اینجا جایه این حرفا نیس که
atenaam عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 1092 بله از وقتی اقدام کردم برای بارداری ۱هفته قبل پریود لک دارم قبلا اصلا نداشتم نمیدونم چرا اینجوری شدم
دخترکورد۱۳۸۰، عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 3082 یه هفتهقبلش لکه داشتم خیلی کممم درحد نصف روزبعد یه هفته پری اومد تازه عقب انداخته بودم.یه عالمه آمپول hmg.hcgزدم لتزرول خوردم کلومیفنخوردم.فولیکولمم ۱۹و۲۳ غالب راست بود.ولی نشد
مشکاتمم عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 1152 الان مثلا ۱۰۰نفرم بیان بگن اره ما اینجوریم خب که چی واقعا این سوالا چیه میپرسین اگه نگرانین برین دکت ... بله اینجا جای این سوالاس🙄 زندگی اونجور که میخواستم پیش نرفت اما😞..منتظر معجزه هستم😇..دعا کنین معجزه ی زندگیم اتفاق بیفته..متاهلم😊
هانیللل مدیر استارتر عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 1670 الان مثلا ۱۰۰نفرم بیان بگن اره ما اینجوریم خب که چی واقعا این سوالا چیه میپرسین اگه نگرانین برین دکت ... خوب شد گفتی من باید برم به دکتر بگم لکه بینی صورتی دارم چیه قضیه؟من از تجربیات بقیه استفاده کنم.خوشت نمیاد نیا تاپیکم دعوت نامه نفرستادم واست
هانیللل مدیر استارتر عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 1670 یه هفتهقبلش لکه داشتم خیلی کممم درحد نصف روزبعد یه هفته پری اومد تازه عقب انداخته بودم.یه عالمه آم ... انشالله میشه گلم.توکل به خدا.
لئوناردو_داوینچی عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 1269 خوب شد گفتی من باید برم به دکتر بگم لکه بینی صورتی دارم چیه قضیه؟ من از تجربیات بقیه استفاده کنم. ... نه پیش دکتر نرو بیا اینجا پیش یه عالم ادم بگو من لکه بینی صورتی دارم😕حیارو قی کردی
مشکاتمم عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 1152 من دوفاستون میخورم هرماه داره کم میشه.ماه قبل ۳۱ روزه بودم. الان روز ۲۸ لکه بینی صورتی دارم.تو اقدا ... متاسفانه چون داره نغییر میکنه نمیتونی تشخیص بدی البته من لانه گزینیم دو روز قبل از موعد بود و دوره هامم منظم و ۳۰ روزه بود با همون اقدام اول باردارشدم زندگی اونجور که میخواستم پیش نرفت اما😞..منتظر معجزه هستم😇..دعا کنین معجزه ی زندگیم اتفاق بیفته..متاهلم😊
هانیللل مدیر استارتر عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 1670 بله از وقتی اقدام کردم برای بارداری ۱هفته قبل پریود لک دارم قبلا اصلا نداشتم نمیدونم چرا اینجوری شدم ... منم مث تو بودم ولی الان لکه بینی دارم
لئوناردو_داوینچی عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 1269 بله اینجا جای این سوالاس🙄 اگه بود که بجایه نی نی سایت اسمش مشکلات عادت زنانه بود جمع کنین بابا همه باید بدونن تو شورتتون چی میگذره
naasim7364 عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 6227 الان مثلا ۱۰۰نفرم بیان بگن اره ما اینجوریم خب که چی واقعا این سوالا چیه میپرسین اگه نگرانین برین دکت ... پس جای چه حرفاییه؟غیبت از مادرشوهر خواهرشوهر؟🧐 متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍