2777
2789
عنوان

استوری

80 بازدید | 6 پست

کسایی ک میان استوری ادمو میبینن اما هیچی نمیگن نظرتون دربارشون چیه؟ مثلا وقتی عکس تولد یا سالگرد ازدواج و همچین عکسایی ک دیگران تبریک میگن میزارین.می بینن اما چیزی نمیگن

مگر چه میخواستم از وطن؟؟ جز لقمه ای نان و خیالی آسوده /چه میخواستم؟؟جز تکه ای آفتاب و بارانی که آهسته ببارد/ جز پنجره ای که رو به عشق گشوده شود/ مگر چه میخواستم از وطن که از من دریغش کرد 😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشعورن تمام

دیگران میزارن من تبریک میگم حتی بااینکه دوس ندارم بگم اما میگم خیلی زشته ببینم و چیزی نگم. ی تبریک گفتن ک نمیمیره آدم. واقعا ک بیشعورن

مگر چه میخواستم از وطن؟؟ جز لقمه ای نان و خیالی آسوده /چه میخواستم؟؟جز تکه ای آفتاب و بارانی که آهسته ببارد/ جز پنجره ای که رو به عشق گشوده شود/ مگر چه میخواستم از وطن که از من دریغش کرد 😞

دیگران میزارن من تبریک میگم حتی بااینکه دوس ندارم بگم اما میگم خیلی زشته ببینم و چیزی نگم. ی تبریک گ ...

اره شک نکن بیشعورن

شمافرهنگت بالاست 

منوبگو استوری واسه مامان بابا تازه ازدست رفتم میزارم خواهرشوهرم میدید هیچی نمیگفت یا تولد شوهرمو میزاشتم هیچی نمیگفت 

منم کلآشمارش پاک کردم ادم حسابش نکردم 

ازهرکسی نباید توقع کرد هم سطح شعورمون باشه

طرزرفتارشماویترینی ازشخصیت شماست 💯
اره شک نکن بیشعورن شمافرهنگت بالاست  منوبگو استوری واسه مامان بابا تازه ازدست رفتم میزارم خوا ...

درسته 👍 خدا پدرو مادرتون رو بیامرزه روحشون شاد