2821
2789
عنوان

دندون خراب

211 بازدید | 17 پست

ب نظرم اینجوری ک دندونام خراب میشه پر کردن و عصب کشیش و اینا فقط پول حروم کردنه و عصاب خوردی 

راهی نیست ک یهو دندونا یه دستو سفیدو قشنگ باشن همیشه 

بدم‌میاد از دندون پزشکی ☹

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پول حروم کردن نیست دیگه برای سلامتی دهن خودته😐❤

اره ولی عصاب خوردیه بدم‌میاد از صدای اون ک دندونو میتراشه 

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍

منم همه دندونام تعمیر شدس.......جه میشه کرد؟؟؟؟؟دندون خود آدم ارزشش خیلی زیاده

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

اگر دندون خراب دارید درست کردنش پول حروم کردن نیست !سلامتیتون هست والبته نخ دندان رو فراموش نکنید چون حتما بین دندونهابایدتمیز شه و خب مسواک دیگه

اگربرای سفیدشدن دندون سوال دارید میتونید از قطره دهانشویه گیاهی پرسیکا استفاده کنید 

نخ دندون خیلی استفاده کن، بعد هروعده غذا نخ بکش

انجام میدم اتفاقا واس همین زورم‌میاد 

بعد یکی از اشناهامون تاهالا ی دندون‌پر نکرده سنشم ۴۰ ساله و اصن نه‌مسواک‌میزنه نه‌نخ 

اگر دندون خراب دارید درست کردنش پول حروم کردن نیست !سلامتیتون هست والبته نخ دندان رو فراموش نکنید چو ...

اخه عصاب خوردیه همش دندون پزشکی امپول سر کننده وصدای اون دستگاهه ک دندونو میتراشه 

بعدشم ب نظرم وقتی این همه اهمیت میدم مسواک و نخ دندون وقتی خراب‌میشن ب نظرم حروم‌میشه پول فقط  

اصلا پول حروم کردن نیس عزیزم، به قول دوستم که دندون پزشک هستن اتفاقا خانم هایی میان مطب که یه دندون سالم ندارن اما دستشون پر از طلاست

بنظرم یه نشونه ثروتمند بودن اتفاقا داشتن دندون های سالم هست. تا جایی که میتونی حتی اگه جنسشان خوب نیس 

بهشون برس و نزار خراب شه

اصلا پول حروم کردن نیس عزیزم، به قول دوستم که دندون پزشک هستن اتفاقا خانم هایی میان مطب که یه دندون ...

اخه خسته شدم از رفتن دندون پزشکی 

اصلا پول حروم کردن نیس عزیزم، به قول دوستم که دندون پزشک هستن اتفاقا خانم هایی میان مطب که یه دندون ...

حاظرم یه پول یجا بدم ولی راحت شم 

مدام نرم دندون‌پزشکی 

2823
2791
2779
2792