arameshm_137 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 1365 عنوان شال یاروسری 105 بازدید | 10 پست بچهاامسال شال مدهست یاروسری؟ 1399/12/14 | 10:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سپـvـينود عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12485 😐 سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همهمون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨👩👧👧👶
سپـvـينود عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12485 خودت چی دوست داریهمونو بپوش سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همهمون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨👩👧👧👶
m727 عضویت: 1399/09/04 تعداد پست: 4499 شال و روسری مد نیس هرچی خودت دوس داری بپوش 💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91750 شال چیع کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
مامان_دو_فسقلی عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 4257 من ب شخصه روسری دوس دارم ممنون میشم ازم حمایت کنین .به تازگی لوازم آرایشی آوردم برای فروش@jingoolestoon_shop این پیجمه
توییتی۲۰۲۱ عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 394 انقد بدم میاد از این مد مد.. تو این گرونی اوضاع وحشتناک کرونا بعضیا ب فکر مدن بعضیا در حسرت خرید.ما کشور جهان سومی رو چه ب مد یک تحصیل کرده خانه دار😊عاشق همسرم و دخترم..... زندگی هنوز قشنگیاشو داره.... باورکن🌱
آرزو۷۸۶۸ عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 1548 من که هر چی دوست داشته باشم و بهم بیاد میپوشم.بخای با مد پیش بری سرگردان و بلاتکایف میشی. افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد