2777
2789
عنوان

عفونته یعنی

82 بازدید | 7 پست

من قبلا یکی دو بار عفونت قارچ قسمت واژن داشتم خیلییییی خارش وحشتناکی داره ولی الان اصلا خارش ندارم فقط خیلی ببخشید همیشه داخل شرتم ترشح هست سفید و آبکی نمیدونم این میتونه عفونت باشه بعد یه چیز دیگه که خیلی معذرت میخوام که میگم با اینکه به بهداشتم اهمیت میدم ولی اون قسمت همیشه یه بو خاصی میده نمیدونم این عقونت چیه درمانش چیه با عنبر نسا و سیر و جوش شیرین حل میشه یعنی واقعا مشکل شده برام

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوش شیرین و سرکه خوبه ک داخل اب بشینی 

ترکیب دوتاش باشه ؟؟داخل اب ولرم؟چقدر بشینم؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بله عزیزم ترشحات سفید شیری آبکی با بوی بد عفونته از نوع باکتریایی عنبرنسا حتما استفاده کن روزانه لباس زیرتو عوض کن و با شامپو بچه لباس زیرتو بشور 

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞
ترکیب دوتاش باشه ؟؟داخل اب ولرم؟چقدر بشینم؟

اره اندازه یک وجب اب توی تشت باشه ، ، یک لیوان سرکه و ۵تا قاشق غذاخوری جوش شیرین ، ۲۰ دیقه داخلش بشین

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
اره اندازه یک وجب اب توی تشت باشه ، ، یک لیوان سرکه و ۵تا قاشق غذاخوری جوش شیرین ، ۲۰ دیقه داخلش بشی ...

مرسی گلم