2821
2789

بنظرت کی خونه دار میشم؟وکی ضرری که تو بورس دادم برمیگرده؟

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بگم نه که ناراحت نمیشی؟؟؟

اسی ببخشید دوباره میام 😀لطفا برا منم بگو چند تا بچه میارم با چه جنسیتی شبیه من میشن یا شوهرم؟؟؟؟؟ میشه بگی امسال یا کی برمیگردیم شهر خودمون زندگی کنیم؟ 

بگم نه که ناراحت نمیشی؟؟؟

جدی حست منفی شد؟

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

میشه جواب منم بدی😔خوابم نمیبره😔ایا من الان باردارم؟😔لطفا هر حسی داری بگو.

خدایا همه مریضا رو شفابده و وضعیت مملکتمون رو سر و سامون بده و مشکلات همه رو حل کن و کرونا رو از بین ببر و سلامتی رو به همه ما و عزیزانمون عطا کن ودل همه منتظرا رو شاد بگردان و دامنشون رو سبز کن و دل من رو هم شاد کن و منم نی نی هامو سالم و سلامت بغل بگیرم و  حس خوب مادر شدن رو تجربه کنم.میشه برای حاجت روائیم صلوات بفرستین🙏الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.🙏☝خــدایــا شـــکرت بــه خاطــر هــدیــه هــایی ک بهــمون دادی.
فداتشم ممنونم 

من ازنذرصلوات برای بانونرجس خاتون دوبارحاجت گرفتم روش صلوات هم تونت هست هم صلواته هم ختم قران من فقط صلوات فرستادم یه بار .یه بارم فقط نذرکردم قبول شد اماهنوزنفرستادم بایدخانم وقسم بدی به جان اقاامام زمان.یکیم اینجاتاپیک زده بودکه یه سیدی هستن به اسم سیدگل اقااعجازی بایدبگی سیدگل اقااعجازی قسمت میدم به جدت فلان مشکلم حل شه فلان قدرمثلاصلوات بفرستم برای خودت وجداتت یافلان سوره روبراتون بخونم برای اینم هم زمان نذرکرده بودم هنوزندرموادانکردم عزیزم شهیدهادیم میگن واسطه خوبیه پیش خدابراش مثلاخیرات کنی ان شاءالله حاجت روابشی

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز