2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

د‌وستان یکی یه سوال کرده بود قبل تر درمورد خودش وشوهرش دوباره میپرسه ارتباط گرفتم یهو رفت پیامش  ...

من در مورد خودم و شوهرم پرسیدم من و شوهرم دوباره با هم خوب میشم و باهم اوکی میشه رابطه امون یا خدایی نکرده جدا میشیم ؟؟؟ 

چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏
من در مورد خودم و شوهرم پرسیدم من و شوهرم دوباره با هم خوب میشم و باهم اوکی میشه رابطه امون یا خدایی ...

نه عزیزم خیلی بینتون فاصله افتاده 

هیچ کس هم اندازه خودتون مقصر نیست 

سهی کن حتما خ‌ودت تنها پیش مشاور برو 

رابطه اتون زمان میبره تا درست بشه 

شوهرت عمرن طلاقت بده

کاش زندگی از اینا داشت ▶️⏸◀️⏯⏩⏪⏺
نه عزیزم خیلی بینتون فاصله افتاده  هیچ کس هم اندازه خودتون مقصر نیست  سهی کن حتما خ‌ودت ...

خودش رفته درخواست طلاق داده ها من همش بهش میگم از روی عصبانیت و ناراحتی شکست غرور داری اینکارو میکنی و بعدا ها پشیمون میشی ولی خوب خیلی ناراحته 

دلیل جداییشم مطمنم که خودمم ولی واقعا کاری از دستم ساخت نیست 

کی باهم ارتباط میگیریم 

چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏
خودش رفته درخواست طلاق داده ها من همش بهش میگم از روی عصبانیت و ناراحتی شکست غرور داری اینکارو میکنی ...

دیر نیست که اعصبانیتش میخوابه صبور باش

کاش زندگی از اینا داشت ▶️⏸◀️⏯⏩⏪⏺
خودش رفته درخواست طلاق داده ها من همش بهش میگم از روی عصبانیت و ناراحتی شکست غرور داری اینکارو میکنی ...

هیشکی اندازه من تواین سایت فکرنکنم ازحس ششمیاپرسیده باشه حس ششمی خیلی خیلی کمه خواهشالاحرف حس ششمیاکاری نکن یااعتمادنکن خودت شرایطتتوببین