2777
2789
عنوان

خیلی عصبانیم..

202 بازدید | 16 پست

تو کلاسای انلاین استاد یه پسریو نماینده کرد که واسه تعیین زمان کنفرانس و اینا باهاش هماهنگ بشیم..ورداشته بود همه رفیقاشو انداخته بود زمانای خوب و مارو نفر اول و من سیستمم مشکل داش کلی پیگیر بودم پیویش و به گفته استاد با نماینده میخواسم هماهنگ بشم ولی پسره اصلا ادم نبود دسه اخرم ب من گفت انقد وقتمو نگیر کلاس دارم بهش گفتم براتون متاسفم میتونید بعد از کلاستون جواب بدید اونم گف رفتار شما مثه بچه هاسو اینا....خب استاد گف باید با این هماهنگ بشم اینم جواب نمیداد اصلا من نامزد دارم چرا اینجورین اینا🙄🙄🙄

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بگو عزیزم حالا یه مبصر بودن ک این حرفارو نداره🤣🤣الله وکیلی فاز استا  بودن برداشته

تو هفده سالگی با پسری آشنا شدم که همه خوبی های دنیا شده بودن یه قلب که تو وجودش میتپید...چشامو که می‌بندم مجسمت میکنم...دومین ماه از گرم ترین فصل سال🌱🍓🍓از اون شب دنیام بدجور به دنیات قفلی زد و مصمم میمونم تا لحظه ی دیدارت ای دیرینه ی دلخواه❤️..به قول یکی«وقتی همه کور بودن تو کردی بهم توجه..❤️شایدم یه روز برات تعریف کردم که من پشت پنجره ی اتاقت چه گریه ها که نکردم🖤گاهی وقتا فک میکنم خدا تورو تو یه بعداز ظهر قشنگ بهاری در حالی که لبخند به لب داشته و چای با هل میخورده و به صندلیش لم داده و به آهنگ خوش چشمه گوش میداده آفریده... 🍃🌻بچه ها عشق من واسه اینکه به دستش بیارم یخورده ناز داره البته نازکشم داره ها.اون هی ناز می‌کنه مام که بی تابشیم🍃میدونین مث بهترین خیالیه ک میتونین داشته باشین...مث ذوق رها کردن یه دونه بادبادک...یا مث پریدن تو آب زلال میمونه🍓🌱من یه دختر عاشقم...دختری که هیچ وقت از ابرازش عشقش خجالت نکشیده چون پیوسته اعتقاد داشته عشق مقدسه و پنهان کردنش چیزی به جز درد و زجر نداره..ولی خب همیشه به خودش آفرین گفته واسه انتخابش❤️هر چند خیلی جاهارو مجبور شده خودش تنهایی بی پناه قدم برداره....از خودم ممنونم که هر وقت خسته شدم تنها پناهگاهم خودم بودم 🫀❤️بهم میگن بی رحمی چون داستانمو نمیدونن🌈میخواهم بدانی که تو آخرین رویای روح من بوده ای❤️🌱...بچه ها این کاربر ینی بنده...دیگه عشقی نداره...گلش پژمرده شده...ماهش رفته...ولی دلم نیومد امضام رو بردارم🖤تاپیک ها مال من نیستن به جز یکیش ❤️
خیلی رفت رو مخم کلی جلو خودمو گرفتم بهش چیزی نگم

سعی کن جوری باهاش حرف بزنی که انگار یه شحص کااااااملا معمولیه مثلا یه مغازه دار 

نه نماینده فلان

احترام کلامتو داشته باش 

ولی قهوه ایش هم بکن

مثلا بگو ببخشید نمیدونستم حرف زدن با شما برام ذره ای فایده نخواهد داشت وگرنه به هیچ وجه بهتون مراجعه نمیکردم

ممنون از پاسخگویی کاملتون🌹

اینجور هم میسوزونیش

هم اگه خواست گزارشتو بده از بس ادبی و با احترام حرف زدی دوباره خودش ضایع میشه😈

آخه یجوری گف برو وقتمو نگیر هی سوال میپرسی انگا افتادم دنبالش یا عاشق چشو ابروشم:/

وا برو ب استادت بگو حتما 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
سعی کن جوری باهاش حرف بزنی که انگار یه شحص کااااااملا معمولیه مثلا یه مغازه دار  نه نماینده فل ...

من کلا معمولی حرف زدم جور خاصی باهاش نحرفیدم عرضه نداره ی گروهبندی سادرو بکنه دیگه از نمک ریختنای رفیقاش نگم انقد حرصی شدم که نگو چقد بعضیا بی شخصیتن واقعا :/

زشته اخه مدرسه که نیس بخام برم ب استاد بگم زش نیس بنظرت؟

نه برو بگو من بودم میگفتم بگو این ک جواب ادمو نمیده ی ادم با اخلاق بزار 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..