فادیا۸۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 176 عنوان زایمان وی بک 947 بازدید | 14 پست سلامکسی هست زایمان وی بک انجام داده باشه، خودش یا اطرافیانش؟وی بک = زایمان طبیعی بعد از سزارینچند سال بعد بوده و آیا خوب پیش رفته؟ الحمدلله رب العالمین علی کل نعمه 1399/12/14 | 01:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانی۱۲۳ عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 14381 دوسال و دوماه فاصلهبله خوب پیش رفت ولی زایمانم طولانی بود چون لگنم تنگ بود ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده. 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷
فادیا۸۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 176 دوسال و دوماه فاصله بله خوب پیش رفت ولی زایمانم طولانی بود چون لگنم تنگ بود من آذر ۹۵ طبیعی زایمان کردمبهمن ۹۸ سزارین اورژانسی شدمالان باردارماگر آبان سال آینده بخوام طبیعی زایمان کنم، میشه؟فاصله ش میشه تقریبا ۲۰ ماه و ۲۰ روز الحمدلله رب العالمین علی کل نعمه
مامانی۱۲۳ عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 14381 من آذر ۹۵ طبیعی زایمان کردم بهمن ۹۸ سزارین اورژانسی شدم الان باردارم اگر آبان سال آینده بخوام طبی ... بله ان شالله چرا که نشهچرا سزارین اورژانسی شدید؟؟ ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده. 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷
فادیا۸۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 176 بله ان شالله چرا که نشه چرا سزارین اورژانسی شدید؟؟ بند ناف دور گردن بچه پیچیده بودان اس تی ش هم یه مولفهش که مربوط به تنفس جنینه صفر بود.واییییی ممنون که امیدواری میدیدانشاءالله بشه ... الحمدلله رب العالمین علی کل نعمه
مامانی۱۲۳ عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 14381 بند ناف دور گردن بچه پیچیده بود ان اس تی ش هم یه مولفهش که مربوط به تنفس جنینه صفر بود. واییییی ... حالا زایمان طبیعیتون بهتر بود؟ ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده. 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷
فادیا۸۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 176 حالا زایمان طبیعیتون بهتر بود؟ خیلی عالی بودچون قبلش ورزش های مخصوص رو انجام میدادم، راحت بودچهار ساعت طول کشیدالبته دو ساعت درد داشتم الحمدلله رب العالمین علی کل نعمه
مامانی۱۲۳ عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 14381 خیلی عالی بود چون قبلش ورزش های مخصوص رو انجام میدادم، راحت بود چهار ساعت طول کشید البته دو ساعت ... خب خداروشکر، دومین زایمان هم راحت تره ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده. 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷
مامانی۱۲۳ عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 14381 میشه وی بک کردباید زیر نظر متخصص باشید ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده. 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷
فادیا۸۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 176 با اجازه فعلاشب شما خوش ممنون از محبت تون 🌹🌹🌹 الحمدلله رب العالمین علی کل نعمه
asma135 عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 3 سلام.زایمانتون انجام شد؟منم شرایط شما هستم اولی طبیعی راحت،دومی سزارین اورژانسی سخت.برای سومی دوباره طبیعی میشه؟
فادیا۸۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 176 سلام.زایمانتون انجام شد؟منم شرایط شما هستم اولی طبیعی راحت،دومی سزارین اورژانسی سخت.برای سومی دوباره ... سلامنه هنوز، آبان انشاءالله.یه دکتر تو قم پیدا کردم میخوام برم اونجا زایمان کنم. آخه هر دکتری قبول نمیکنه و ابحرش رو نداره چون ریسک داره. الحمدلله رب العالمین علی کل نعمه
mohade۳ عضویت: 1400/10/25 تعداد پست: 440 سلام نه هنوز، آبان انشاءالله. یه دکتر تو قم پیدا کردم میخوام برم اونجا زایمان کنم. آخه هر دکتری قب ... سلام کدوم دکتر تو قم؟؟
ثناحنا عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 1225 سلام نه هنوز، آبان انشاءالله. یه دکتر تو قم پیدا کردم میخوام برم اونجا زایمان کنم. آخه هر دکتری قب ... سلام شما ویبک انجام دادین. تونستین؟