2777
2789
عنوان

فکر میکنم شوهرم داره خیانت میکنه

325 بازدید | 15 پست

چند وقته شبا دیرتر میاد خونه. رمز گوشیش هم به من نمیده. امشب هم گفت میخوام پیش دوستام بمونم تا الان مونده الان زنگ زدم میگم فیلم بفرس کلی فش داد قطع کرد خاموش کرد. یه رب بعدش روشن کرد یه فیلم ۴ ثانیه ای که زیاد اینور اونور معلوم نیست فرستاده. چیکار کنم؟ ۸ هفته باردارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر بد خب داره خیانت میکنه دیگه وگرنه چ لزومی داره زن باردارو ول کنه بره شب خونه دوستاش

عزیزم شایدم نکنه شاید این دوست عزیز بخاطر بارداری و تغییر هورمون ها حساس شدن و اون چیزی که توی ذهنشون هست رو اینجا بیان میکنن ماهم که فقط با چند جمله ایشون داریم قضاوت میکنیم.یکم سخته که با اطمینان بگیم داره خیانت میکنه

اخه کی زن باردارو ول میکنه میره خونه رفیق عشق و حال ؟ حالش بد شه چی😠

این حرفتون کاملا درسته که نباید  ی خانم باردار رو تنها گذاشت.کاملا باهاتون موافقم  ولی همه ادما مثل هم نیستن شاید از مسئولیت جدیدش ترسیده و میخواد فرار کنه ازش..من روانشناس نیستم البته ولی فکر  میکنم جایی خوندم که اقایونی هستن که مثلا از ازدواج یا بچه دار شدن بخاطر مسئولیتش وحشت دارن شاید ایشونم همینطوره و میخواد خودشو بزنه به بیخیالی

میگه نه بخدا

حس ی زن هیچوقت دروغ نمیگه

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗