2789

من نمیدونم چطو منظورمو بهت برسونم ولی ببین 

ی علفی تو صحرا هست نمیدونم چیه

ولی من زگیل داشتم به مادر بزرگم گفتم اون علفو ب نیت من تو صحرا کند و بعد چند روز خود ب خود زگیلام خشک شدن 

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من نمیدونم چطو منظورمو بهت برسونم ولی ببین  ی علفی تو صحرا هست نمیدونم چیه ولی من زگیل داشتم ...

اسمش چیه علفه

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
اسمش چیه علفه

نمیدونمم 

میپرسم فردا بهت میگم

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...
فک نکنم باید بری بر دارن اصلا درد نداره یکی از فامیل های ما کلا برداشت

اره حتما میرم الان تا وقتی که نوبتم بشه برم دکتر میخوام بدونم صورتمو بشورم یا مثلا مرطوب کننده بزنم زیاد میشه؟؟

اره حتما میرم الان تا وقتی که نوبتم بشه برم دکتر میخوام بدونم صورتمو بشورم یا مثلا مرطوب کننده بزنم ...

نه فقط خونی بشه فکرکنم

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
بهش دست نزنیا خونی بشه خونش بریزه دورش جاشون زگیل درمیاد  تجربه دارم  برو بسوزون فقط&nbs ...

نه بهش دست نمیزنم خیلی کوچیک.فقط میخوام بدونم شستن صورتم باعث پخشش نمیشه؟؟