2777
2789
عنوان

یه اهنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 35 پست
الهی بگردم🥺ببخشید امیدوارم حال دلت همیشه خوب باشه گلم😘

قربونت برم این چه حرفیه من دلم گرفته بود این اهنگ یه جوری شدن باهاش اخ خدا اخخ الهی همیشه شاد باشی و غم نبینی

الا بذکر الله تطمئن القلوب❤ماشاءالله
قربونت برم این چه حرفیه من دلم گرفته بود این اهنگ یه جوری شدن باهاش اخ خدا اخخ الهی همیشه شاد باشی و ...

فداتبشم🥺

همچنین عزیزم❤️😍

دلتنگ که باشی از آسمون سنگم بباره باز جاش خالیه،بارون که جای خود داره...اونی که گفته دوری و دوستی،یا طعم دوستیو نچشیده یا درد دوریو نکشیده😊👌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الاهی بمیرم هیچکس نگف چیشده ک این حالته فقداسم آهنگاردگفتن😔

انقدر دلم گرفته 

انقدر شکستنم که دیگه گریم نمیاد 

مرسی واقعا این توجهت حال دلمو خوب کرد 

فداتبشم دورت بگردم برای حالی قلب مهربونت ۱۰تا صلوات فرستادمد🥺😭

برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرس
انقدر دلم گرفته  انقدر شکستنم که دیگه گریم نمیاد  مرسی واقعا این توجهت حال دلمو خوب کرد& ...

میدونی از یه حدی که بگذره دیگه اسکی نمونه برات فقط خودخوری میکنی همین الهی همین روزا شاد بشی فداتشم

الا بذکر الله تطمئن القلوب❤ماشاءالله
انقدر دلم گرفته  انقدر شکستنم که دیگه گریم نمیاد  مرسی واقعا این توجهت حال دلمو خوب کرد& ...

خاهش میکنم عزیزم کاری نکردم

خیلی دوسداشتم بتونم کاری کنم ک هیچکی تودلش غم نباشه

ممنون بابت صلواتت گلم منم برات دعامیکنم ک حال دلت عالی بشه دوستم😘

اگه دوسداری بگوچیشده اگرم دوسنداری ک خودخداایشاالله دلتوآروم کنه💖

خیلی بهم ضربه زدن خیلی 

از همه ضربه خوردم خانواده دوست اشنا غریبه دشمن 

ادما کاری باهات میکنن که به همه شک میکنه همه شدن ادا 

ادای دوست و دوستی و دوست داشتن رو در میارن موقعش که برسه حتی ادما اندازه اهمیتی که وقتی به خودشون سرما میخوره به خودشون میدن اون اهمیت و حتی پای مرگ ادم به اون ادم نشون نمیدن انقدر پستن

خاهش میکنم عزیزم کاری نکردم خیلی دوسداشتم بتونم کاری کنم ک هیچکی تودلش غم نباشه ممنون بابت صلواتت ...

چه دل مهربون و بزرگی خوش به حالت 🥺

عالی بود مرسی🥺❤😭

خاهش میکنم امیدوارم سبک شده باشی گریه خعلی نعمته خوبیه

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
خیلی بهم ضربه زدن خیلی  از همه ضربه خوردم خانواده دوست اشنا غریبه دشمن  ادما کاری باهات ...

آره عزیزم درکت میکنم

منم ضربه زیادخوردم ولی همیشه گفتم خداهست میبینه وباتوکل بخودش دوباره پاشدم توکل کن بخداواززمین بلندشوبزارهمه بفهمن ک توضعیف نیسی

میدونی از یه حدی که بگذره دیگه اسکی نمونه برات فقط خودخوری میکنی همین الهی همین روزا شاد بشی فداتشم

خدانکنه عزیزم 

اره دقیقا همینی هس که تو میگی واقعا الان تو همین حالت بی حسیم

اعتماد به نفسمو و غرورمو و هست و نیستم رو دادم به باد 😭

آره عزیزم درکت میکنم منم ضربه زیادخوردم ولی همیشه گفتم خداهست میبینه وباتوکل بخودش دوباره پاشدم توک ...

خیلی بهش توکل کردم خیلی دعا و گریه نماز و....

ولی نشنید 

ندید

ندید منی رو که هر لحظه به پاش افتادم گفتم نجاتم بده ولی نداد کاری کرد که امیدمو از دست بدم 

خاهش میکنم امیدوارم سبک شده باشی گریه خعلی نعمته خوبیه

اره خیلی اگه گریه نبود ادما زیاد عمر نمیکردن همه ایست قلبی سکته ای چیزی میکردن 

من که خودم اگه دلم پر باشه و گریه نکنم به چشمام خون میفته و دستام خشک میشه اصلا یه حالی میشم