2777
2789
عنوان

‌pms

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 46 پست
نصف ماهو کلا داغونیم

حالا من دوران تخمک‌گذاری هم اینطور شدم نمیدونم طبیعی است یا نه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس طبیعیه  فکر میکردم باید دو سه روز قبل آدم اینجوری شه  اون ماه ها ک حالم خوبه آرامش دا ...

اره تاثیر داره من خیلی حالم بدتره،مثلا یبار فقط خودمو نگه میداشتم سرمو نزنم تو دیوار

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
همیشه ده روز مونده به پریودی این سندروم میاد سراغت؟ معمولا مشکلی نداره ولی اگه اولین بارته یه ازمای ...

اره حتی دو هفته قبل پریودی هم شده 

ولی پیش اومده ماه هایی که اصلا این علایم رو نداشتم

الان یکم شک کردم میگم این همه مونده تا پریودی چرا باید اینطوری شم 

نکنه الکی دارم تلقین میکنم که از اونه

من دیگه  واقعا حس میکنم نياز  به دارو درمانی دارم.  اذیتم  میکنه‌

من چند سال پیشا علائمم زیاد بود وزنمم به خاطر یه موضوعی رفته بود بالا دکتر غددم گفت اگه وزنت بالا نبود بهت چند دوره هورمون میدادم حالت خوب میشد

حالا شما اگه مشکل وزنی و اینا نداری با یه دکتر زنان مشورت کن دارو استفاده کن

اگه کسی خیلی مشکلش شدید باشه میتونه بره پیش روانپزشک بهش یه داروی سبک اعصاب بده 

بعضی ها هم قرص گل مغربی و ترکیبات گیاهی میدن 

البته داروهای گیاهی رو حتما زیر نظر پزشک استفاده کنین از عطاری سر خود نخرین اون دفعه یه خانومی سر خود استفاده کرده بود و به خونریزی شدید افتاده بود و بستری شده بود دو واحد خون بهش زدن 

من اینقد روحیمم داغون میشه که حد نداره تازه گاهی تب و لرزم میگیرم و دل درد شدید گاهی وقتا چند بار در ...

منم گاهی بالا میارم مخصوصا وقتی استرسم داشته باشم،تب ولرزم دارم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
دقیقا چند ساعت مونده به پریودی یه شادی و شوق میاد تو وجود و با اطمینان میگم امروز قراره پریود شم

وای منم،بااینکه دلدرد شدید دارم روز اول ولی انقدر خوشحالم

من چند سال پیشا علائمم زیاد بود وزنمم به خاطر یه موضوعی رفته بود بالا دکتر غددم گفت اگه وزنت بالا نب ...

نه اضافه  وزن دارم اما  در حد ۶ کیلو...

اره خودمم قصد دارم بعد عید برم دکتر زنان...

گاهی پنج شش افسرده شدید میشم. 

استرس دارم. 

گریه میکنم

با همسرم  دعوام  میشه.