2777
2789
عنوان

‌pms

511 بازدید | 46 پست

سلام بچه ها

بیایید در مورد پی ام اس قبل پریودی صحبت کنیم

من الان ۱۰ روز مونده به پریودیم حال روحیم داغونه، از صبح با مامانم و داداشم و همسرم الکی الکی بحث کردم 

اصلا گریه هامو نمیتونم کنترل کنم، هر حرفی میزنن دلم می شکنه 

دیگه جوری شده شک دارم میگم نکنه تلقین میکنم پی ام سه اینجوری میشم

۱۰ روز مونده به پریودی زود نیست واسه این علایم؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خدای این سندرومم،منم ده روز قبلم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
تو سن بلوغ و اوایل بیست ادم تو دوران پریود حالش بد میشه و عصبی میشه  ولی هر چی سنت بره بالاتر ...

دقیقا من قبل پریودم اصلا اینجوری نبودم بعد ازدواجم اینطوریم،یبار به شوهرم فحش میدادم داشت میرفت بیرون میگفتم بری دیگه برنگردی،کلی دعا کردم بمیره😓

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
من خدای این سندرومم،منم ده روز قبلم

پس طبیعیه 

فکر میکردم باید دو سه روز قبل آدم اینجوری شه 

اون ماه ها ک حالم خوبه آرامش دارم مسئولیت خاصی ندارم اصلا اینجوری نمیشم 

این ماه دفاع دارم خیلی داغونه اوضاعم

یه مربی رژیمم گفت قرص جوشان منیزیوم بخورم فراموش کردم ولی برای رفع این حالات

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

تو سن بلوغ و اوایل بیست ادم تو دوران پریود حالش بد میشه و عصبی میشه  ولی هر چی سنت بره بالاتر ...

دقیقا چند ساعت مونده به پریودی یه شادی و شوق میاد تو وجود و با اطمینان میگم امروز قراره پریود شم