2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام در بیو‌ هست

دکترای روانشناسی درسته دیگه ؛

برای انتخاب رشته بین مهندسی و روانشناسی گیر کردم  الویت برای من بازارکارش هست نظر شما چیه ؟ 

روانشناسی بازارکار خوبی داره ؟    الان که دارم چک میکنم خیلی از دانشجوها در حال تحصیل روانشناسی هستن و این باعث میشه اشباع بشه   

و ی راهنمایی دیگه اگه لطف کنید   

من تو تستای mbti و کهن الگو تا حدودی مطالعه دارم و همچنین تحلیل شخصیت و.... 

ممنون میشم چندتا کتاب  برام معرفی کنید مطالعه کنم   

مچکرم

دکترای روانشناسی درسته دیگه ؛ برای انتخاب رشته بین مهندسی و روانشناسی گیر کردم  الویت برای ...

كلي نوشتم ارسال نشد👀

چه بازار كاري؟

ميخوايد خودتون مطب بزنيد بايد تا دكتري بريد،نظام بگيريد،كارگاه بريد(هزينه داره) و هزينه هنگفت مكان و ..

ميخوايد مثلا منشي بشيد مهد كار كنيد كه هيچي.

كتاب خاصب الان مد نظرم نيست

ولي در كل كنابهاي يالوم رو بخونيد

💕

كلي نوشتم ارسال نشد👀 چه بازار كاري؟ ميخوايد خودتون مطب بزنيد بايد تا دكتري بريد،نظام بگيريد،كارگا ...

شاغل شدن برام الویته راستش ،حاضرم ی رشته بدون علاقه بخونم اگه بازارکار داشته باشه 🍉

اگر دکتری ادامه ندم چطور ؟ کجا میشه شاغل شد ؟

من علاقه خاصی به روانشناسی و تحلیل دارم اما نمیدونم بازارکارش چطوره یا شغلم میگیره یا نه ، از طرفی مهندسی صنایع هم میگن بازارکار داره   و من این وسط سردرگمم 

منشی ؟  ربطی به این موضوع داشت یا ....؟   با مدرک روانشناسی منشی و مهد ؟   متوجه نشدم دوست دارید توضیح بدید 🍰🧃

منظورتون دکتر اروین یالوم؟  من الان دارم کتاب اگزیستانسیال رو میخونم کتاب پیچیده و سختی هست  

ممنونم بابت پیشنهادات❤️🌱

شاغل شدن برام الویته راستش ،حاضرم ی رشته بدون علاقه بخونم اگه بازارکار داشته باشه 🍉 اگر دکتری ا ...

نوشته بودم دفعه پيش كه پاك شد.

شما در رشته روانشناسي بايد هزينه كنيد تا به درامد برسيد..

اگر ميخوايد درمانگر بشيد بايد  دو مقطع داشته باشين، بعد براي نظام اقدام كنيد /بعد خيلي زياد كارگاه و سوپرويژن شركت كنيدو بعد يا بريد براي كسي كار كنيد كه ٦٠/٤٠ هست بعضي جاها.(كه اين افراد ميگن خودتون مراجع كننده داشته بايد داشته ياشيد و اكثرا دنبال دكتري هستن)خودتون مطب بزنيد كه در تهران يك جاي ٦٠ متري ماهانه ١٥ بايد اجاره بدين..

تا بخواين به درامد برسيد زمان و هزيته ميخواد.

دوست عزيزم منظورم اينه خيلي افراد هستن ميبيني روانشناسي خوندن يا اصلا وكالت بعد منشي شركت هستن! يعتي فقط دنبال كار و درامدش هستن، يا مثلا ميخوان مربي مهد بشن كه اين با كارشناسب و يكم دوره ها ميشه شد..

همينجا خيليي افراد من ديدم تايپيك دارن ميخوان ازمون استخدامي شركت كنن و دارن روانشناسي ميخونن!

براي همين ميگم هدف مهم روانشناسي بخونيم كه به كجا برسيم!

هنردرمان رو هم بخونيد قشنگه.

تحليل شخصيت اگر دوست دارين با كتاب خوندن حاصل نميشه

وقتي شما رويكرد درمانت رو انتخاب كني در اون رويكرد تحليل شخصيت با توجه به رويكرد يادميگيري ناخوداگاه

💕

نوشته بودم دفعه پيش كه پاك شد. شما در رشته روانشناسي بايد هزينه كنيد تا به درامد برسيد.. اگر ميخوا ...

راستش منصرف شدم 🤦🏻‍♀️ یکی گفت کارگاه باید بری اونم هزینه داره . من خونوادم هزینه نمیدن   

ممنون عزیزم از توضیحتون 🙏🏻❤️