2777
2789
عنوان

💛 شعر...💛

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 119 پست
من مهربان ندارم نامهربان من کو..

باز هم شب شد
و باز هم خودم را به هر راهی میزنم
ختم میشود به تو
مشخصا به چشمانت..

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مراعهدیست باجانان رود جان نگسلدپیمان

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔
بیشتر ببینید
همچو‌بارانی که شوید جسم خاک هستیم زالودگی ها کرده پاک

هر کس که نیست کُشته یِ عشقت هلاک بِه
هر کس که نیست خاکِ رَهَت، زیرِ خاک بِه
گر جانِ پاک در رَهِ تو خاک شد چه باک؟
بالله! که خاک راه تو از جانِ پاک بِه!
#هلالی-جغتایی🍃

سلام عزیز دلم

شبت بخیر

من ی شعر بذارم و مرخص شم❤🙄😁

از خودمه❤

در دلم دردی نهان است خدا میداند

قلب من از عشق لبریز

و تنم در بند است

روحم انگار کمی پرواز را میخواهد

عشق را میخواهد

نفسی همنفسی میخواهد...

امشب انگار هوای دل من آرام است

عطر گیسوی تو امشب مستی این جان است

در دلم رازیست امشب

که خدا میداند

آنید#  

شبت رنگی❤❤

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

💔🍂ﺩﻟﯽ ﮐﻪ بشکند

"فريادش"

ﺭﺍ ﻧﻤﯿـﻔﻬﻤﯽ ...

ﻭﻟﯽ......

"نفرینش"

ﺑﻪ ﺯمینت ﻣﯽ ﺍﻧﺪﺍﺯد...!!!😔✌️

کاربر اقام🙏اللهم عجل لولیک الفرج ....خدایا ظهور اقامون امام زمان رو برسان🙏واسه سلامتی اقا امام زمان ی صوات .....😍    بـاور کـــــنآنکــــــس کہ وعــــدههمیـــشہ مــانـــدن را مـیدهـد!!رفتنـے تر استــ....دل نـــبـــند....😔‌‌‌‎‌‌‌🎸   یادبگیر هیچوقت دلتو ب هیچے‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ خوش نکنی دنیا زودی داشته هارو از ادم میگیره😔‌ کاش اینجا بودی!همین کنارِ خودم ...و من یادم می ‌رفت ؛که خسته‌ام ...خرابم ...ویرانم .......😔
بیشتر ببینید
در رَهِ منزل لیلی که خطرهاست در آن؛ شرط اول قدم آن است که مجنون باشی... #حافظ🍃

گریه های هر شبم مرهم برای من نشد
آن وفاداری که باید در وفای من ....نشد

درد خود گفتم برای دیگران اما چه سود
عمر من طی شد ولی او مبتلای من نشد

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
همچو‌بارانی که شوید جسم خاک هستیم زالودگی ها کرده پاک

کنکون با بار پیری آرزومندم که برگردم به دنبال جوانی کوره راه زندگانی را...

دوستت دارم به اندازه بغض قناری... خیال نکنی کمه ها...قناری بغض کنه میمیره...❤💍A

جرمی ندارم بیش ازاین کزجان وفادارم تورا 

ورقصد آزارم کنی هرگزنیازارم تورا

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔
بیشتر ببینید

اگر نمی توانم همیشه مال تو باشم

اجازه بده گاهی، زمانی از آن تو باشم

واگر نمی توانم گاهی، زمانی از آن تو باشم

بگذار هر وقت که تو می گویی، کنار تو باشم

اگر نمی توانم عشق راستین تو باشم

بگذار باعث سرگرمی تو باشم

اگر نمی توانم دوست خوب و پاک تو باشم

اجازه بده دوست پست و کثیف تو باشم

اما مرا اینطوری ترک نکن

بگذار دست کم چیزی باشم

💔🍂ﺩﻟﯽ ﮐﻪ بشکند "فريادش" ﺭﺍ ﻧﻤﯿـﻔﻬﻤﯽ ... ﻭﻟﯽ...... "نفرینش" ﺑﻪ ﺯمینت ﻣﯽ ﺍﻧﺪﺍﺯد...!!!😔✌️

زدی، بَستی، شکستی، سوختی، انداختی، رفتی!
جوابت چیست فردایِ قیامت دادخواهان را ؟
عارف شیرازی🍃

از منست این غم که بر جان منست   دیگر این خود کرده را تدبیر نیست💙

عیسی لب است یار و دم از من دریغ داشت
بیمار او شدم قدم از من دریغ داشت

آخر چه معنی آرم از آن آفتاب‌روی
کو بوی خود به صبح‌دم از من دریغ داشت

محکومم ...

به نفس کشیدنم ..

وقتـــــــے...

هیچ طنابے ..

اندازه گلوے پراز بغضم ؛

نمے شــــــــود.. ✍💖

کاربر اقام🙏اللهم عجل لولیک الفرج ....خدایا ظهور اقامون امام زمان رو برسان🙏واسه سلامتی اقا امام زمان ی صوات .....😍    بـاور کـــــنآنکــــــس کہ وعــــدههمیـــشہ مــانـــدن را مـیدهـد!!رفتنـے تر استــ....دل نـــبـــند....😔‌‌‌‎‌‌‌🎸   یادبگیر هیچوقت دلتو ب هیچے‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ خوش نکنی دنیا زودی داشته هارو از ادم میگیره😔‌ کاش اینجا بودی!همین کنارِ خودم ...و من یادم می ‌رفت ؛که خسته‌ام ...خرابم ...ویرانم .......😔
بیشتر ببینید