یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
صبح عشق است ساقیا بر خیز روز عیش است مطربا بردار تا بر آریم بانگ نوشانوش تا برقصیم جمله صوف ...
دید مجنون را شبی لیلا به خواب کاسه ای در دست دارد خیس آب
گفت او را چیست ای شیدای من؟ در جوابش گفت ای لیلای من
کاسه ی آب است اما آب نیست باده ی ناب است اما ناب نیست
اینکه میبینی حاصل افسون توست دسترنج هق هق مجنون توست
سوختم در آتش بیداد تو ریختم هر قطره اش با یاد تو
ابر بودم تشنه ی لیلا شدم ، بس که باریدم تو را دریا شدم
عشق اگر روزی تو را افسون کند؟ لیلی اش را تشنه ی مجنون کند,,,,
کاربر اقام🙏اللهم عجل لولیک الفرج ....خدایا ظهور اقامون امام زمان رو برسان🙏واسه سلامتی اقا امام زمان ی صوات .....😍 بـاور کـــــنآنکــــــس کہ وعــــدههمیـــشہ مــانـــدن را مـیدهـد!!رفتنـے تر استــ....دل نـــبـــند....😔🎸 یادبگیر هیچوقت دلتو ب هیچے خوش نکنی دنیا زودی داشته هارو از ادم میگیره😔 کاش اینجا بودی!همین کنارِ خودم ...و من یادم می رفت ؛که خستهام ...خرابم ...ویرانم .......😔
کاربر اقام🙏اللهم عجل لولیک الفرج ....خدایا ظهور اقامون امام زمان رو برسان🙏واسه سلامتی اقا امام زمان ی صوات .....😍 بـاور کـــــنآنکــــــس کہ وعــــدههمیـــشہ مــانـــدن را مـیدهـد!!رفتنـے تر استــ....دل نـــبـــند....😔🎸 یادبگیر هیچوقت دلتو ب هیچے خوش نکنی دنیا زودی داشته هارو از ادم میگیره😔 کاش اینجا بودی!همین کنارِ خودم ...و من یادم می رفت ؛که خستهام ...خرابم ...ویرانم .......😔