2777
2789
عنوان

درمان شپش سر

380 بازدید | 29 پست

خانما لطفا کمک اول دخترم شپش گرفت اللنم خودم دارم دیونه میشم تو سر خودم خیلی کم بود شاید در حد۴روزه گرفته باشم سدکه زدم شامپو انتی نلا هم زدم اما من کسی رو ندارم‌تو سرم نگاه کنه چیکار کنم...

دخترم عطر نفست رایحه ای جان من است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شامپو سیر بخر ، سیری که بو دار باشه 

شامپو سیر کریستال

بزن موهات چند دقیقه بمونه بعد با شونه ها که دندونه هاش ریزه چند مرتبه موهاتو شونه کن

بعد آب بکش 

اگه تونستی هر روز این کارو کن ، اگه هم نه یک روز در میون 

خیلی سریع از بین می بره 

بعد روزی چند بار با شونه دندونه ریزا موهاتو شونه کن

ی صلوات برام میدین 🌷

ازین دونه های مشکیا هستا تو اسفند 

اونا رو جدا کن با آب بجوشون یکم خنک شد بزن سرت

و سس مایونز هم خیلی خوبه در هفته دوبار بزن کلا برای مو هم خوبه

و اینکه میگی کسی نیست تو سرت نگاه کنه

ببین باید ی نفر هر روز این بچه شپشا رو بکشه وگرنه احتمال اینکه خوب بشه یکم کم میشه

تو دنیای من کـور ب کـر میگ خوشگل✌🏻💜نیمه گمشده چیه؟؟؟ من خودم تنهایی کاملــــم❤✌🏻
شامپو سیر بخر ، سیری که بو دار باشه  شامپو سیر کریستال بزن موهات چند دقیقه بمونه بعد با شونه ...

بلشه حتنا امتحان میکنم از دیروز همه چی زدم‌به موهام پوست سرم دیگه زخم‌شده دارم روانی میشم

ازین دونه های مشکیا هستا تو اسفند  اونا رو جدا کن با آب بجوشون یکم خنک شد بزن سرت و سس مایونز ...

خوب من تو یه شهر غریب زندگی میکنم اصلا کسی رو ندارم شوهرمم نمیتونه اصلا از پسش بر نمیاد 

بلشه حتنا امتحان میکنم از دیروز همه چی زدم‌به موهام پوست سرم دیگه زخم‌شده دارم روانی میشم

وای اینا دیوانهه کننده ان ملوم نیست از کجا میان

تو دنیای من کـور ب کـر میگ خوشگل✌🏻💜نیمه گمشده چیه؟؟؟ من خودم تنهایی کاملــــم❤✌🏻
الهی...عزیز آب اسپند بعد از حموم بزن و ی شال سرت کن بزار بمونه خودشون خشک بشن..سرتو با تاکید بشور

امروز با تاید شستم الانم سرکه سیب با نمک زدم

خوب من تو یه شهر غریب زندگی میکنم اصلا کسی رو ندارم شوهرمم نمیتونه اصلا از پسش بر نمیاد 

پس حتما برو شونه مخصوصش رو بگیر

زیر آب وقتی داری سس هارو میشوری بزن و فشار آبم زیاد کن