2777
2789
عنوان

خواب های عجیب

190 بازدید | 17 پست

کسی تاحالا براش پیش اومده؟؟؟؟؟؟                  تاحالا صدباراین خواب رودیدم.......یه موجودمزاحم شیطان مانند گاهی هم یه حیوان درنده........میادسمت من..... وقتی این خواب رو میبینم  نمیدونم خوابم بیش ازحدعمیقه یا برعکس  یه حالتی بین خواب بیدارم!ازترس به ذهنم زورمیزنم وتوخوابه اززمین کنده میشم حدود ۳۰متر میرم بالا......بعدازچنددقیقه یه حس تردید وعدم اعتمادبنفس برام پیش میاد واون انرژی ذهنی  تموم میشه وسقوط میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی خواب وقتی موجودات شیطانی دیدی کتکشون بزن.اصلا نترس نمیتونن کاریت کنن با تمام قدرت بزنشون تا دیگه نیان سمتت.همینکه بفهمن میترسی از ترست تغذیه میکنن و بیشتر اذیتت میکنن ولی نمیتونن کاریت کنن و قمپوز در میکنن.تا میتونی بزنشون

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂

سلام شاید یک رفتار یا خصلت بدی داری و میخواهی ازش رها بشی ولی هنوز موفق نشدی برای همین این خواب مرتب میبینی 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
نه من ازین خوابا نمیبینم ولی تا حالا شونصد بار خواب دیدم پسر خالم داره ازم خواستگاری میکنه، بخدا اصل ...

شما یک اخلاقی در این اقا دوست داری داشته باشی یک خصلت خوب یا نمیدونم ولی هر چی هست خیلی دوست داری یک رفتار این شخص بتونی تو خودت ایجاد کنی به نظر من این تعبیر داره

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

استارتر چون می ترسی خواب هات تکرار می شه با خودت تلقین کن که تو خواب متوجه می شی خوابی و به سمت اونها می ری بدون اینکه ازشون بترسی و اونها رام و آرام می شند و تبدیل به یه بچه گربه می شند و بعد می رند!!  

هر روز چندین بار تو حالت ریلاکس این واکنش تو ذهنت تصور کن وقتی ترست بریزه راحت تو خواب واکنش نشون می دی!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

من دیشب خواب میدیدم که پوست صورتم مخصوصا لبم خیلی پوسیده شده و عادت دارم پوست لبم رو بکنم با دندونم تو خواب داشتم میکندم که یهو سمت راست لب پایینیم رو کنده شده توی دهنم دیدم خون و اینا هم درکار نبود و خشک بودن گوشت هایی که از صورتم میکندن  و نترسیدم و سریع اینه برداشتم اینه هم چرک بود اما صورتم معلوم بود خشک خشکی و پوست پوستی شده بود انگار چند سالی بوده که مرده ام و زنده شدم که از خواب پریدم سریع ساعتو نگاه کردم دیدم که ساعت 6 و نیمه 

و دیگه خوابم نبرد نه از ترس ها بدنم خیلی درد گرفته بود وقتی بیدارشدم مخصوصا قفسه سینه ام 

بعدش 40 یا 50 دقیقه بعدش فهمیدم که همون 6و نیم یکی از فامیلای  شوهر خالم رو اعدام کردن و 6ونیم حکم اعدام رو اجرا کردن خیلی میترسم الان

من حتی یکبار هم اون مرد رو ندیده بودم اما دیگه تو خانواده چند روز بود که بحثش بود که اعدام میکنن یا نه 

ولی صورت مرده حالت که با دست زدن بهش خورد میشد که تو خوابم بود 

با مرگ اون نرد اونم تو یک ساعت ینی ارتباطی است؟؟؟؟ 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792